Excalibur G770 alınır mı?

Bütçe
35 bin

mami kaya

Decapat
Daha fazla  
Başlıktan da anlaşılacağı üzere laptop arıyorum ancak özellikle Gaming laptopa yönelme eğilimim yok. Bütçem 35k civarı. Excalibur G770 alınır mı?
Intel i5 12.nesil
16 GB RAM.
1 TB SSD.
RTX 3050.
Fiyat 32.000
Valorant, CS:GO benzeri oyunlar oynayacağım. Bu fiyat segmentinde normal bir laptop alıp ondan da ortalama değerler oyun oynarsam beni bozmaz. Ancak G770 alsam beni ne kadar süre götürür tahmini, o da benim için önemli. Isınma sorunu çok yaşar mıyım?

Başlıktan da anlaşılacağı üzere laptop arıyorum ancak özellikle Gaming laptopa yönelme eğilimim yok. Bütçem 35k civarı. Excalibur G770 alınır mı?
Intel i5 12.nesil
16 GB RAM.
1 TB SSD.
RTX 3050.
Fiyat 32.000
Valorant, CS:GO benzeri oyunlar oynayacağım. Bu fiyat segmentinde normal bir laptop alıp ondan da ortalama değerler oyun oynarsam beni bozmaz. Ancak G770 alsam beni ne kadar süre götürür tahmini, o da benim için önemli. Isınma sorunu çok yaşar mıyım?

Sakın hocam excaliburadan uzaklaşın bence cok üzülürsünüz.

İyi geceler hocam.
AMD Ryzen 7 5700U.
512 SSD ve 16 GB RAM olan bir Lenovo IP Flex 5 modeline bakrım harici ekran kartı yok sence Valorant tarzı oyunlarda nasıl FPS değerleri alırım?

İyi geceler hocam FPS değerleri icin işlemciyi yazıp fps testlerini YT'den bakabilirsin fakat harici ekran kartı neden yok bu fiyatta?

Dedigim gibi FPS icin testlere bakabilirsiniz, illaki Gaming demiyorsanız karar sizin FPS'e bakıp alabilirsiniz, öneri yapabilecek düzeyde degilim laptop konusunda.

Teşekkürler bende çok alakalı değilim PS üzerinden oynuyorum sadece Valorant tarzı 1 2 oyun oynayacağım zaten sadece onda da laptopu aşırı zorlamak istemediğimden soruyorum ilgin içim teşekkürler tekrardan.

Intel i5 12.nesil
16 GB RAM.
1 TB SSD.
RTX 3050.
Fiyat 32.000

Bu nasıl sizce? 8 GB RAM daha alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı