Excalibur G770 alınır mı?

Ataman Ballı

Centipat
Şimdi abiler ben Excalibur G770 alacağım. 12 GB RAM, 1TB + 240 GB SSD var. Toplamda 5979 liraya denk geliyor ve benim bütçem bu kadar. Sizce iyi mi? Abim bu bilgisayarın parçaları toplama diyor bunun aslı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur G770 kullanıyorum, bir sorunu yok fakat alacağınız bilgisayarın özelliklerini tam yazmamışsınız. En azından alışveriş sitesinin adresini yazsaydınız daha iyi olurdu. Yukarıdaki arkadaşımızın da dediği gibi eğer 3 GB GTX 1050 varsa oyunlarda sizi tatmin etmeyecektir.

Şimdi abiler ben Excalibur G770 alacağım. 12 GB RAM, 1TB + 240 GB SSD var. Toplamda 5979 liraya denk geliyor ve benim bütçem bu kadar. Sizce iyi mi? Abim bu bilgisayarın parçaları toplama diyor bunun aslı var mıdır?

Sizin bahsettiğiniz pc sanırım bu:

Dolar yüzünden uçmuş.

Casper Excalibur G770.9750-B5H0X - HP Pavilion 15-DK0002NT (6ZJ35EA) Karşılaştırması - Epey Excalibur daha iyi ama.

Onu bunu boşver ben şimdi Excalibur alsammı almasam mı? 12 GB RAM var ve 1 TB +240 GB SSD mevcut. Bence iyi.
Dostum sen onu bunu boşver, ben sana satırlarca yazdığım incelememi paylaşıyorum Excalibur hakkında oku, kararını ver bütün eksi ve artı yönlerini konuda bahsettim, alıp almamakla ilgili son karar senin olacak, oraya yazdığım şeyleri tekrar tekrar buraya yazmamak için linkini bırakıyorum aşağıdaki linke tıklayarak konuya gidebilir tarafımca yazılmış Excalibur incelememi okuyabilir ve bilgisayarı satın alabilir ya da almayabilirsin. Benim şahsi kanaatim gönül rahatlığıyla alabilirsin fakat GTX1650'li modeliyse. 1050'li modeli tavsiye etmem.

Link: Casper Excalibur G770 İncelemesi - Technopat Sosyal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…