Bilgisayarım çok ısınıyor termal macun önerir misiniz bir de ne yapmamı önerirsiniz? Isınma sorunu için laptop Excalibur G770 işlemci Intel i7 10.nesil GTX 1650 ekran kartım var. Bilgisayar boştayken bile çok ısınıyor. Stres altında bazen 100 dereceleri bile bulabiliyor. Geçen yaz iki senelik orijinal termal macunu degiştirip yenilemiştim. Bu sene kendim yapmayı düşünüyorum.
Boyut : L30 mm x W40 mm x T0,2 mm Termal İletkenlik(W / m-k):8,5 W/mk Renk: Gri Termal Direnç:0,04°Ccm2/W Dirençlilik:2,1×10¹⁴ Ω-cm Elektrik İletkenliği:HAYIR Zararsız:EVET Kalınlık:0,2 mm Intel:
Macun yenilemesi yap, sistemi undervolt et ve keyfine bak.
Macun olarak laptoplarda ne iyi gider bilmiyorum, ben kendim hutixi/hadron DF 36 kullandım 19.2w/mk masaüstü için kullanmıştım memnunum 1 sene oldu bir sorunu yok.
Boyut : L30 mm x W40 mm x T0,2 mm Termal İletkenlik(W / m-k):8,5 W/mk Renk: Gri Termal Direnç:0,04°Ccm2/W Dirençlilik:2,1×10¹⁴ Ω-cm Elektrik İletkenliği:HAYIR Zararsız:EVET Kalınlık:0,2 mm Intel:
Macun yenilemesi yap, sistemi undervolt et ve keyfine bak.
Macun olarak laptoplarda ne iyi gider bilmiyorum, ben kendim hutixi/hadron df 36 kullandım 19.2w/mk masaüstü için kullanmıştım memnunum 1 sene oldu bir sorunu yok.
Selamlar herkese, Acer Nitro 5 i7 12700H RTX 4060'lı bilgisayarım var. 2 gün önce Gaming gen üzerinden aldığım Thermalright Heilos faz değişimli termal pedini uyguladım. Uygulama şekli PTM7950 ile aynı. Bilgisayarımda ciddi şekilde sıcaklık ve fan sesi sorunu vardı. Fan hızı o kadar yükseliyordu...
Selamlar herkese, Acer Nitro 5 i7 12700H RTX 4060'lı bilgisayarım var. 2 gün önce Gaming gen üzerinden aldığım Thermalright Heilos faz değişimli termal pedini uyguladım. Uygulama şekli PTM7950 ile aynı. Bilgisayarımda ciddi şekilde sıcaklık ve fan sesi sorunu vardı. Fan hızı o kadar yükseliyordu...