Excalibur G770 CS2'de 40 FPS veriyor

Kangal.z

Femtopat
Daha fazla  
Bu sabah saat 10 sularında dizüstü bilgisayarımı temizliyordum (Excalibur G770) ve birdenbire ekranda kilitleniyor yazıp bilgisayar kapandı. Sonrasında açtığımda başta hiçbir şey fark etmedim ama sonrasında normalde alev gibi olan adaptörümün buz gibi olduğunu ve oyunlarda adaptöre bağlı değilmiş gibi FPS verdiğini fark ettim. 3-4 saat sonra bilgisayarı açtığımda yükleme ekranı geldi ve tekrar kapandı, ardından tekrar açıldı ve otomatik onarıma hazırlanıyor yazısı karşıma çıktı. 15-20 dakika sonra sistem kendini tekrardan başlattı. Sizce ne yapmalıyım? (performans düşüklüğünde şöyle bir örnek verebilirim: CS-2 de ortalama lobide 160 FPS alırken şimdi 40 alıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Experience'dan battery boos whısper mode yi kapatman lazım. Bir de bilgisayarın güncel olmalı.

GeForce Experience'dan battery boos whısper mode yi kapatman lazım. Bir de bilgisayarın güncel olmalı.
Bilgisayarın herşeyi güncel ve dediğini yaptım lakin hala adaptör sıcak değil ve bu yüzden tam performans vermiyor.

GeForce Experience'dan güç yönetimi modunundan maksimum performansı seçer misin?

hocam ekran kartınıza zarar verdiyseniz işlemcinizin ekran kartını kullanırsınız bu hem düşük fps ye neden olur ve ekran kartını kullanmadığınız için laptopun tdp değeri düşer ve adaptör ısınmaz

ekran kartına herhangi bir fiziksel müdahelede bulunmadım yazılımsal bir problem olabilir

GeForce Experience'dan güç yönetimi modunundan maksimum performansı seçer misin?
.....

NVIDIA Denetim Masası üzerinden hangi ekran kartını kullandığını söyler misin?

NVIDIA Denetim Masası üzerinden hangi ekran kartını kullandığını söyler misin?

hocam oyun arkada çalışırken görev yöneticisini açıp bakar mısınız hangi ekran kartını kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…