Excalibur G770 ekran kartı yükseltme

MehTan

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar ben Excalibur G770 laptop aldım 1 ay kadar önce, konuya girmeden özelliklerini söyleyeyim.
i7 9750H işlemci.
8 GB RAM.
GTX 1050 ekran kartı.
Kullanıyorum. Ben ekran kartımdan memnun değilim ve değiştirmek istiyorum fakat internette araştırdığımda tam net bir bilgi bulamadım. Laptop'tan Laptop'a değişiyormuş. Ekran kartımı 1650 Ti veya 1080 Ti ile değiştirmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Bu arada garantisi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben Excalibur G770 laptop aldım 1 ay kadar önce, konuya girmeden özelliklerini söyleyeyim.
i7 9750H işlemci.
8 GB RAM.
GTX 1050 ekran kartı.
Kullanıyorum. Ben ekran kartımdan memnun değilim ve değiştirmek istiyorum fakat internette araştırdığımda tam net bir bilgi bulamadım. Laptop'tan Laptop'a değişiyormuş. Ekran kartımı 1650 Ti veya 1080 Ti ile değiştirmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Bu arada garantisi var.

Servisten bunu öğrenebilirsiniz servisten yaparsan daha iyi olur.

i7 9750h işlemci.
8 GB RAM.
GTX 1050 ekran kartı.

1080 Ti laptop ekran kartı yok diye biliyorum o yüzden unutun ama 1650 Ti ile değiştirebilirsiniz.

Peki bunu servisi arayıp mı yaptırabilirim yoksa bilgisayarcıdan falan mı oluyor?

Servisinden tabii kii bir CPU-Z yükler misiniz bu bölümü atarsanız sevinirim sanırsam bu bölümde PCI-Express olunca değişiyordu bu arada ben 7-8 ay önce aldım gtx 1650 ile siz nasıl gtx 1050 ile aldınız.

Dosya Ekleri

• 11.PNG
    11.PNG
    85,5 KB · Görüntüleme: 572
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı