Excalibur G770 ETS'de 50 FPS veriyor

QuaR

Decapat
Daha fazla  
Excalibur G770 model i5 11400H,rtx 3050,8gb ram,512 m2.ssd bir sistemim var.Videolarını izlediğimde ets 2 de 80 100 fps arası gösteriyor fakat ben 50 fpsden yukarı çıkamıyorum.Diğer tüm oyunlar için bu geçerli.Yüksek performans modunda veya herhangi bir modda farketmiyor.Ayrıca bilgisayarı açtığımda cmd açılıp kapanıyor ve tarayıcımda rastgele bir site açılıyor.Arkadaşım virüs olduğunu söyledi bende katılıyorum.Virüs sistemi yavaşlatır mı? Eğer bundan dolayıysa format atınca düzelir mi?

Excalibur G770 model i5 11400H, RTX 3050, 8 GB RAM, 512 m2.SSD bir sistemim var. Videolarını izlediğimde ETS 2 de 80 100 FPS arası gösteriyor fakat ben 50 FPS'den yukarı çıkamıyorum. Diğer tüm oyunlar için bu geçerli. Yüksek performans modunda veya herhangi bir modda fark etmiyor. Ayrıca bilgisayarı açtığımda CMD açılıp kapanıyor ve tarayıcımda rastgele bir site açılıyor. Arkadaşım virüs olduğunu söyledi bende katılıyorum. Virüs sistemi yavaşlatır mı? Eğer bundan dolayıysa format atınca düzelir mi?

Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz bir de BitDefender bir şey çıkarsa temizler onlar zaten taş devrindede değiliz format atalım bence G770 kullanıcısyım.

onu nasıl yapacağım hocam o konularda pek bilgim yok

hocam cheat engine vs. kullanıyorum virüs olarak algılayabiliyor ne yapıcaz

1676640952303.png

onu nasıl yapacağım hocam o konularda pek bilgim yok

hocam cheat engine vs. kullanıyorum virüs olarak algılayabiliyor ne yapıcaz

1676640952303.png
kendisi tarama yaptı ve şöyle birşey buldu :/

hocam bu dosyaya gittiğimde bu dosya bilgisayarı aldığım sonraki gün indirilmiş

1676641086859.png

1676641198808.png

neler oluyor?

arkadaşlar temizle ve yeniden başlat dedim güncelleme falan dedi hayır dedim explorer exe falan gitti şimdi yeniden başlattım pcyi ve tehdit bulamıyor

Son düzenleme:
Onu nasıl yapacağım hocam o konularda pek bilgim yok.

Hocam Cheat Engine vs. kullanıyorum virüs olarak algılayabiliyor ne yapacağız.

Eki Görüntüle 1672271

Kendisi tarama yaptı ve şöyle bir şey buldu :/

Hocam bu dosyaya gittiğimde bu dosya bilgisayarı aldığım sonraki gün indirilmiş.

Eki Görüntüle 1672279

Eki Görüntüle 1672283

Neler oluyor?

Arkadaşlar temizle ve yeniden başlat dedim güncelleme falan dedi hayır dedim Explorer exe falan gitti şimdi yeniden başlattım PC'yi ve tehdit bulamıyor.

O zaman sıkıntı yok hocam emin olmak için bir daha tam tarama yaptırın bir şey çıkmazsa kafa rahat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı