KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.748 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 3 Aralık 2022 #11 18401 dedi: Lehimli olan değişir ama sağlam olması zor riskli tavsiye edilmiyor... Genişletmek için tıkla... Zaten değişmez dediğimiz yapı lehimli olan BGA. Nasıl değişiyor bu yapı peki? Yükseltme için konuşuyorum, tamir amaçlı değil.
18401 dedi: Lehimli olan değişir ama sağlam olması zor riskli tavsiye edilmiyor... Genişletmek için tıkla... Zaten değişmez dediğimiz yapı lehimli olan BGA. Nasıl değişiyor bu yapı peki? Yükseltme için konuşuyorum, tamir amaçlı değil.
SiritoxX Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #12 KojiroHyuga04 dedi: Zaten değişmez dediğimiz yapı lehimli olan BGA. Nasıl değişiyor bu yapı peki? Genişletmek için tıkla... ben illa çıkarıp bakmam mı gerekiyor lehimli olup olmadığını bilmiyorum, anakartı modeli (DDR4) NLAJ 001
KojiroHyuga04 dedi: Zaten değişmez dediğimiz yapı lehimli olan BGA. Nasıl değişiyor bu yapı peki? Genişletmek için tıkla... ben illa çıkarıp bakmam mı gerekiyor lehimli olup olmadığını bilmiyorum, anakartı modeli (DDR4) NLAJ 001
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.748 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 3 Aralık 2022 #13 Sizin işlemciniz BGA yapılı, yükseltme yapamazsınız.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 3 Aralık 2022 #14 KojiroHyuga04 dedi: Zaten değişmez dediğimiz yapı lehimli olan BGA. Nasıl değişiyor bu yapı peki? Genişletmek için tıkla... Özel makinesı var sıcak hava üfleyerek yapıyor temelde sıcak hava kullanarak gümüş lehimi eritiyor sökmek için robot kolu var. Her yerde yoktu.
KojiroHyuga04 dedi: Zaten değişmez dediğimiz yapı lehimli olan BGA. Nasıl değişiyor bu yapı peki? Genişletmek için tıkla... Özel makinesı var sıcak hava üfleyerek yapıyor temelde sıcak hava kullanarak gümüş lehimi eritiyor sökmek için robot kolu var. Her yerde yoktu.
SiritoxX Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #15 KojiroHyuga04 dedi: Sizin işlemciniz BGA yapılı, yükseltme yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... tüh be
KojiroHyuga04 dedi: Sizin işlemciniz BGA yapılı, yükseltme yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... tüh be
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.748 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 3 Aralık 2022 #16 18401 dedi: Özel makinesı var sıcak hava üfleyerek yapıyor temelde sıcak hava kullanarak gümüş lehimi eritiyor sökmek için robot kolu var. Her yerde yoktu. Genişletmek için tıkla... Tamir için bu işlem mümkün haklısınız ama yükseltme amacı için uygun değil. Söylemeye çalıştığım şey buydu. Ki zaten şu BGA işlemini de doğru düzgün yapan insan sayısı çok az.
18401 dedi: Özel makinesı var sıcak hava üfleyerek yapıyor temelde sıcak hava kullanarak gümüş lehimi eritiyor sökmek için robot kolu var. Her yerde yoktu. Genişletmek için tıkla... Tamir için bu işlem mümkün haklısınız ama yükseltme amacı için uygun değil. Söylemeye çalıştığım şey buydu. Ki zaten şu BGA işlemini de doğru düzgün yapan insan sayısı çok az.
SiritoxX Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #17 KojiroHyuga04 dedi: Tamir için bu işlem mümkün haklısınız ama yükseltme amacı için uygun değil. Söylemeye çalıştığım şey buydu. Ki zaten şu BGA işlemini de doğru düzgün yapan insan sayısı çok az. Genişletmek için tıkla... işlemcisi değişen model var mı ki şuanda piyasada
KojiroHyuga04 dedi: Tamir için bu işlem mümkün haklısınız ama yükseltme amacı için uygun değil. Söylemeye çalıştığım şey buydu. Ki zaten şu BGA işlemini de doğru düzgün yapan insan sayısı çok az. Genişletmek için tıkla... işlemcisi değişen model var mı ki şuanda piyasada