Excalibur G770 GTX 1650 Ti laptop CS2'de 60 FPS'i geçmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

ömerrr1903

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria Sata SSD 222 GB
Ekran kartı
GTX 1650Ti
Anakart
Casper Excalibur
İşlemci
i5 10300H
CS2 oynarken yüksek ayarlarda 60FPS bile göremiyorum. Valorant'ta da düşük ayarlarda Max 120FPS'e kadar çıkabiliyorum.

Laptop kullanıyorum: Excalibur g770.

Cihaz prizde mi güç ayarlarından yüksek performansta olduğundan emin ol. Fanlar ne durumda laptoplarda yıllık bakım yapılması lazım.

O cihazda MUX switch olmadığı için laptop ekranı yerine imkanın varsa harici monitör ekranı kullan. İşlemcinin ekran kartı yerine tamamen NVIDIA ekran kartını kullanırsın.

Son düzenleme:
Cihaz prizde mi güç ayarlarından yüksek performansta olduğundan emin ol. Fanlar ne durumda laptoplarda yıllık bakım yapılması lazım.
Yüksek performansta olduğundan eminim. En son 3 ay önce bakıma götürdüm yakında tekrar götürmeyi planlıyorum
Laptopu şarja takmayı denediniz mi?
Laptop hep şarjda
Sıcaklıklar ne durumda?
Hiç Kontrol etmedim
O cihazda MUX switch olmadığı için laptop ekranı yerine imkanın varsa harici monitör ekranı kullan. İşlemcinin ekran kartı yerine tamamen NVIDIA ekran kartını kullanırsın.
Şuanlık mümkün değil

Yüksek performansta olduğundan eminim. En son 3 ay önce bakıma götürdüm yakında tekrar götürmeyi planlıyorum

Laptop hep şarjda

Hiç Kontrol etmedim

Şuanlık mümkün değil
Sıcaklıkları oyun içinden kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…