Excalibur G770 i5-12450H BIOS modlaması nasıl yapılır?

589z

Decapat
Daha fazla  
Casper'i aradığımda BIOS ile alakalı hiçbir yöntemi söyleyemeyiz dediler. Bende ya BIOS'u modlatmak ya da "varsa gelişmiş" sekmesindeki gizli ayarları nasıl açacağımı öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilen biri varsa çok sevinirim.

Bazı yabancı BIOS mod siteleri var oralarda ücreti karşılığında yaptırabilirsiniz. @myanlll G770 9.nesil için yaptırmıştı bende onun yaptırdığı BIOS'u kullanıyorum.

Casper'i aradığımda BIOS ile alakalı hiçbir yöntemi söyleyemeyiz dediler. Bende ya BIOS'u modlatmak ya da "varsa gelişmiş" sekmesindeki gizli ayarları nasıl açacağımı öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilen biri varsa çok sevinirim.

Bir şey soracağım konuyla alakasız ama bende de G770 var BIOS mod yapmak ne işe yarıyor?

Yok ben overclock yapmayacağım. Undervolt yapacağım ama kısıtlı olduğu için BIOS'u mecbur modlatmam gerek fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Undervolt yapmak istiyorsanız güç seçeneklerinden kısın daha iyi. 55 60W'a kadar çıkar güç seçeneklerinden sınırlasanız dahi zaten 70W değerlerinde problem yapıyor Excaliburlar yani modlamak için para vermeyin. Ucuzsa düşünülebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu deneyerek ufakda olsa bişeyler yapabilir miyim?

Yok ben overclock yapmayacağım. Undervolt yapacağım ama kısıtlı olduğu için BIOS'u mecbur modlatmam gerek fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Modlama için @asd674 dediği gibi yapmanız mantıklı olur, kolay bi' iş değil çünkü. İşlemci 12. nesil vs değilse kilidi açılabilir belki işlemci ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı