BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 6 Aralık 2021 #1 Bataryam şişti ve ben orijinal bir tane almak istiyorum ama bulamıyorum. En son biri bana bir fiyat veridi 1K civarı ben bulamadım. Bir yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2021
Bataryam şişti ve ben orijinal bir tane almak istiyorum ama bulamıyorum. En son biri bana bir fiyat veridi 1K civarı ben bulamadım. Bir yardım eder misiniz?
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #2 Excalibur servisinden fiyat istediniz mi? Ayrıca garantisi devam ediyorsa servis kontrolü faydalı olabilir.
Excalibur servisinden fiyat istediniz mi? Ayrıca garantisi devam ediyorsa servis kontrolü faydalı olabilir.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 7 Aralık 2021 #3 tr_onur dedi: Excalibur servisinden fiyat istediniz mi? Ayrıca garantisi devam ediyorsa servis kontrolü faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Garantisi bitti Excalibur sormadım sorayım bir
tr_onur dedi: Excalibur servisinden fiyat istediniz mi? Ayrıca garantisi devam ediyorsa servis kontrolü faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Garantisi bitti Excalibur sormadım sorayım bir
furkanseker Femtopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #4 BeTas dedi: Garantisi bitti Excalibur sormadım sorayım bir. Genişletmek için tıkla... Merhabalar bunun hakkında bir cevap alabildiniz mi?
BeTas dedi: Garantisi bitti Excalibur sormadım sorayım bir. Genişletmek için tıkla... Merhabalar bunun hakkında bir cevap alabildiniz mi?
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 9 Ocak 2022 #5 furkanseker dedi: Merhabalar bunun hakkında bir cevap alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... yedek parça satışımız yok diyor
furkanseker dedi: Merhabalar bunun hakkında bir cevap alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... yedek parça satışımız yok diyor
fpolat Femtopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #6 BeTas dedi: yedek parça satışımız yok diyor Genişletmek için tıkla... izmirde casper yetkili servise bugun sordum.2500 TL dedi.
BeTas dedi: yedek parça satışımız yok diyor Genişletmek için tıkla... izmirde casper yetkili servise bugun sordum.2500 TL dedi.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 13 Kasım 2022 #7 fpolat dedi: İzmir'de Casper yetkili servise bugün sordum. 2500 TL dedi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, ama yok kalsın.
fpolat dedi: İzmir'de Casper yetkili servise bugün sordum. 2500 TL dedi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, ama yok kalsın.