Excalibur G770 için termal macun tavsiyesi

mrburakkk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. G770 PC 1.5 seneden itibaren hiç termal macunu değişmedi. Şu an kendi imkanlarımla değiştirmek istiyorum. G770 için uyumlu termal macunları önerir misiniz?
Nasıl yapıldığını bilmiyorum kendim video izleyerek yapsam sorun olur mu? Yaşadığım yerde 700 TL istediler bence çok gereksiz fiyat. Bütçe 500 TL. Yanıtlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu işi kendine güveniyorsan yap yoksa aksi takdirde cihazına zarar verirsin kötü olur, macun olarak MX-6 alabilirsin F/P olarak güzeldir. Cihazda işleme başlamadan önce bataryayı sökmeyi unutmayın!

Bu işi kendine güveniyorsan yap yoksa aksi takdirde cihazına zarar verirsin kötü olur, macun olarak MX-6 alabilirsin F/P olarak güzeldir. Cihazda işleme başlamadan önce bataryayı sökmeyi unutmayın!

Videolar izledim herkes kendi evinde yapıyor ve macun sıvı olmadıgı ıcın kısa devre yaptırmaz diye biliyorum. MX4 sürmesi daha kolay olduğu için onu tercih edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…