MCKKOYUCUs Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Kullanmakta olduğum G770'te nedense FPS düşüşü var. Anlamadım. CS:GO'da 250'den 130'a düşüş oluyor, takılmalar oluyor. Forza Horizon 4 orta ayarlarda 45 FPS'e kadar düşüyor. CS:GO'da işlemci kullanımı 20-40 arası; Forza Horizon 4, 50-70 arası.
Kullanmakta olduğum G770'te nedense FPS düşüşü var. Anlamadım. CS:GO'da 250'den 130'a düşüş oluyor, takılmalar oluyor. Forza Horizon 4 orta ayarlarda 45 FPS'e kadar düşüyor. CS:GO'da işlemci kullanımı 20-40 arası; Forza Horizon 4, 50-70 arası.
KS KS MCKKOYUCUs Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #11 metin2oynuyorum dedi: Sıcaklık önemli ona baksanıza. İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı. Ne zamandan beri kullanıyorsunuz cihazı? 6 ay ı geçtiyse ve yoğun olarak kullanıyorsanız temizliğini yapın 1 yılı da geçmiş ise kaliteli bir macun ile macunu yenileyin Genişletmek için tıkla... servisin yapması gerekmiyor mu garantisi gitmemesi için. e.n.e.s dedi: Limits sekmesini de atar mısınız? Güç ile ilgili bir Throttle var gözüküyor. @erengore yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... buyrun Dosya Ekleri Screenshot_3.png 229,5 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
metin2oynuyorum dedi: Sıcaklık önemli ona baksanıza. İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı. Ne zamandan beri kullanıyorsunuz cihazı? 6 ay ı geçtiyse ve yoğun olarak kullanıyorsanız temizliğini yapın 1 yılı da geçmiş ise kaliteli bir macun ile macunu yenileyin Genişletmek için tıkla... servisin yapması gerekmiyor mu garantisi gitmemesi için. e.n.e.s dedi: Limits sekmesini de atar mısınız? Güç ile ilgili bir Throttle var gözüküyor. @erengore yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... buyrun
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.496 Makaleler 3 Çözümler 5 16 Nisan 2022 #12 MCKKOYUCUs dedi: servisin yapması gerekmiyor mu garantisi gitmemesi için. buyrun Genişletmek için tıkla... Garantisi var sa gönderin ozaman Artı 0 Eksi
MCKKOYUCUs dedi: servisin yapması gerekmiyor mu garantisi gitmemesi için. buyrun Genişletmek için tıkla... Garantisi var sa gönderin ozaman