Eren y Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #11 Cores dedi: ben düşünmüyorum ama voltaj değerlerine bakılması lazım Genişletmek için tıkla... Ona herhangi bir bilgisayarcıdan veya bir programdan mı baktırmalıyım ?
Cores dedi: ben düşünmüyorum ama voltaj değerlerine bakılması lazım Genişletmek için tıkla... Ona herhangi bir bilgisayarcıdan veya bir programdan mı baktırmalıyım ?
Cores Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #12 kendin afterburner den bakabilirsin yada farklı bir alternatif için internetten farkı programları araştırabilirsin
kendin afterburner den bakabilirsin yada farklı bir alternatif için internetten farkı programları araştırabilirsin
Eren y Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #13 Cores dedi: kendin afterburner den bakabilirsin yada farklı bir alternatif için internetten farkı programları araştırabilirsin Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun yarın bol bol araştıracağım
Cores dedi: kendin afterburner den bakabilirsin yada farklı bir alternatif için internetten farkı programları araştırabilirsin Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun yarın bol bol araştıracağım
Cores Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #14 rica ederim bu arada başka konulara bakabilirsin ben 5ten fazla aynı şikayetli konu gördüm