dorukskr1 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Excalibur laptopumda 220 GB'lik 1 SSD var ve beni çok götürmüyor. Çünkü az depoloma alanı var. Eğer 1 tane daha boş yuva varsa peki ben bunu nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023
Excalibur laptopumda 220 GB'lik 1 SSD var ve beni çok götürmüyor. Çünkü az depoloma alanı var. Eğer 1 tane daha boş yuva varsa peki ben bunu nasıl öğrenebilirim?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 14 Mayıs 2023 #2 Casper servisini ara senden seri no isteyecek. Doğrudan bilgi alabilirsin. Not: Mail atarsan hızlıca dönüş yapıyorlar.
Casper servisini ara senden seri no isteyecek. Doğrudan bilgi alabilirsin. Not: Mail atarsan hızlıca dönüş yapıyorlar.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 14 Mayıs 2023 #3 G770'in tam olarak hangi versiyonu?
dorukskr1 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #4 Artoria Pendragon dedi: G770'in tam olarak hangi versiyonu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani spriggan dedi: Casper servisini ara senden seri no isteyecek. Doğrudan bilgi alabilirsin. Not: Mail atarsan hızlıca dönüş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Mail adreslerini nasıl bulabilirim?
Artoria Pendragon dedi: G770'in tam olarak hangi versiyonu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani spriggan dedi: Casper servisini ara senden seri no isteyecek. Doğrudan bilgi alabilirsin. Not: Mail atarsan hızlıca dönüş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Mail adreslerini nasıl bulabilirim?