Excalibur G770 laptop 10 dakikada bir mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

ekinardzer

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://disk.yandex.com.tr/d/nzvCPs02rqBYgg
RAM
8 Gb 3200Mhz 64bit
Ekran kartı
Nvidia Rtx 1650 ti
Anakart
NLAI 001 CASPER BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ CP171
İşlemci
İntel core i5 10300 H 2.50ghz

Temiz kurulum yaptım SSD değiştirdim RAM bile değiştirdim ama hiçbir faydası olmadı. Sorunu bulamadım. Minidump dosyalarını paylaştım farklı farklı mavi ekran hataları veriyor. Bilgisi olup yardımcı olabilecek olan olursa çok sevinirim, pek anlamadığım için tamire götürüp işi daha da berbat etmek istemiyorum.

Sistem:
Intel i5 10300 H 2.50 GHz
NVIDIA GTX 1650 Ti
8 GB RAM
1T SSD
Windows 10

@ekinardzer Kablosuz ağ sürücüsünü güncelleyin, sorun devam ederse kaldırıp tekrar kurun.

Casper ile görüşüp güncel BIOS dosyası isteyin. Şu anki BIOS sürümünüz 2020 yılına ait.

burdan güncel bios sürümünü kurmaya çalıştığım zaman laptop tepki vermiyor kurulum videosunu vs izledim ama exe dosyası yönetici olarak çalıştırsamda açılmıyor bios dosyası var ama güncelleme yapamıyorum

burdan güncel bios sürümünü kurmaya çalıştığım zaman laptop tepki vermiyor kurulum videosunu vs izledim ama exe dosyası yönetici olarak çalıştırsamda açılmıyor bios dosyası var ama güncelleme yapamıyorum

O zaman kablosuz ağ sürücüsünü güncelleyin.

Buradan Intel Driver Assistant indirip çalıştırın.

Yanlış BIOS dosyası göndermiş olabilirler. Casper bu normaldir.

Son düzenleme:
dediğin gibi wifi sürücüsünü güncelledim tekrar mail attım bu kez bios güncellemesinide yaptım ama tarih hala 2020 yılı gösteriyor bios için, şimdide verdiğin linkten uygulamayı indirdim bu iniyor şimdide

Intel® 7th-10th Gen Processor Graphics - Windows*​

bu iniyor şimdide, umarım çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…