Tarık00 Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Laptopumun NVIDIA ekran kartı yandı ve ekranı kırık. Laptopumu adaptör ile eski VGA girişli monitörüme taktım ancak görüntü vermiyor. Ne yapabilirim? Cihaz: Excalibur G770.
Laptopumun NVIDIA ekran kartı yandı ve ekranı kırık. Laptopumu adaptör ile eski VGA girişli monitörüme taktım ancak görüntü vermiyor. Ne yapabilirim? Cihaz: Excalibur G770.
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.643 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #2 Tarık00 dedi: Laptopumun NVIDIA ekran kartı yandı ve ekranı kırık. Laptopumu adaptör ile eski VGA girişli monitörüme taktım ancak görüntü vermiyor. Ne yapabilirim? Cihaz: Excalibur g770. Genişletmek için tıkla... Laptopun ekranı kartı kırıkken nasıl vermesini bekliyorsun hocam Artı 0 Eksi
Tarık00 dedi: Laptopumun NVIDIA ekran kartı yandı ve ekranı kırık. Laptopumu adaptör ile eski VGA girişli monitörüme taktım ancak görüntü vermiyor. Ne yapabilirim? Cihaz: Excalibur g770. Genişletmek için tıkla... Laptopun ekranı kartı kırıkken nasıl vermesini bekliyorsun hocam
KS KS Tarık00 Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #3 Hocam belirtmeyi unutmuşum. Asıl sormak istediğin Intel UHD ile kullanamaz miyim? Artı 0 Eksi
I isimrastgele Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #4 Cihaz bende de var. 2 monitörle kullanıyorum cihazda MUX olmadığı için laptopun kendi ekranına UHD bağlı. Hdmia bağladığım monitör NVIDIA ekran kartıma bağlı. Bu yüzden kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
Cihaz bende de var. 2 monitörle kullanıyorum cihazda MUX olmadığı için laptopun kendi ekranına UHD bağlı. Hdmia bağladığım monitör NVIDIA ekran kartıma bağlı. Bu yüzden kullanamazsınız.
KS KS Tarık00 Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #5 Tamamdır hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi