Excalibur G770 laptop iade mi edilmeli?

Ayazzz24

Centipat
Merhaba 2 gün önce Excalibur G770 aldım 16 GB RAM RTX3060 daha gelmedi fakat oyunda donma ve kasma duyuyorum. Bende korktum açıkçası ne yapmalıyım? Casper bende sevmem ama Excalibur bayağı iyi gorunuyor. Isınma ve batarya sorunu benim için sorun arz etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma termal kısmaya yol açıyor olabilir. Bütçe nedir ?

Genel olarak Casper, Monster cihazlarda isınma sorunu mevcut. Isınma sorununu sen dert etmeyebilirsin ancak cihaz dert edecektir. Yüksek sıcaklıklara çıktığı zaman gücü düşürüp oyunda FPS dropa sebep olacaktır.

İade edilmeli mi sorusunun cevabı ise verdiğiniz paraya göre değişir. 20k bandındaysa bence iade edilmesine gerek yok ama 30k bandında para ayrıldıysa RTX 4060'lı HP Victus, ASUS TUF, Lenovo roq gibi cihazlar tercih edilebilir

Bende Excalibur G770 kullanıyorum. Kaliteli bir fan alıp soğutursan kasma olayı çok olmaz.

Efendim bende de aynı model Casper'ın Gaming laptopu vardı çok ısınıyordu bendeyken altına Rampage laptop soğutucu koymamıza rağmen sağ alt kösesi çok ısınıyordu en sonunda iade etmiştik, ayrıca çok ses çıkartıyordu gereksiz fazla.

Isınma termal kısmaya yol açıyor olabilir. Bütçe nedir?

25.000

Bütçem 25.000

Bütçem 25.000

Ses benim için sorun arz etmiyor iyi bir sogutucu alirsam idare eder herhde bir de 25'e MSI var ama excaliburadan bile kötü diyorlar MSI Thin 15.

Ses benim için sorun arz etmiyor iyi bir sogutucu alirsam idare eder herhde bir de 25'e MSI var ama excaliburadan bile kötü diyorlar MSI Thin 15.
O ses çıkarken laptop kendini soğutamıyorsa ki Excalibur bu konuda kötü, cihaz termal kısma yapar.

Bir bakayım ama bilgisayarı ailem aldı bana hediye 24.999 TL'ye 27'ye cikattiramam.
Max 25 bin bütçe alınacak iki cihaz var. Acer nitro 5 ve Lenovo loq. Acer soğutma olarak iyi olsa da aşırı gürültü bir fana sahip. Bu ikisi de rtx 4050 karta sahip. Kas gücü olarak 3060 daha güçlü olsa da kötü soğutma ile 4050'den daha kötü performans alırsın. + dlss ve frame gen desteği sadece 4000 serisinde mevcut. Ben senin yerinde olsam iade edip ya nitro 5 ya da lenovo loq alırdım

Nitro 5 8 GB RAM'li.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…