Excalibur G770 laptop şarj olmuyor

K4anG

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam 23.00 gibi eve geldim saat 03.00'a kadar oyun falan oynadım sonra uyudum şarj oluyordu. Kapattığım zamanda her zaman şarjdan çıkarıyorum, sabah kalktım şarj olmuyor. Şarj aletinin veya bataryanın bir sorun yapması çok basit bir şey mi laptoplarda?

Excalibur G770 (GTX 1650)

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet HP Pavilion GTX 1650 Ti modele sahibim 1 1.5 yıla bataryası şişti ve şarj olmadı sizinki adaptördende oluyor olabilir veya geçer gider bataryada sorun varsa 1 2K ya internette var

Evet HP Pavilion GTX 1650 Ti modele sahibim 1 1.5 yıla bataryası şişti ve şarj olmadı sizinki adaptördende oluyor olabilir veya geçer gider bataryada sorun varsa 1 2K ya internette var.

Peki nasıl anlayacağım neyde sorun oldugunu adaptör aldım diyelim sorun onda değilse ne yapacağım. Ve kuzenimde Monster şarj aleti var taksam uyar mı en azından sorun adaptörde ise.

Peki nasıl anlayacağım neyde sorun oldugunu adaptör aldım diyelim sorun onda değilse ne yapacağım. Ve kuzenimde Monster şarj aleti var taksam uyar mı en azından sorun adaptörde ise.

İçini açıp bataryaya bakacaksın şişmişmi diye şişmediyse adaptör değiş ama uygun adaptör al Watt değerini kontrol et

İçini açıp bataryaya bakacaksın şişmişmi diye şişmediyse adaptör değiş ama uygun adaptör al watt değerini kontrol et.

Link atar mısınız önerdiğiniz bir adaptörü.

İçini açıp bataryaya bakacaksın şişmişmi diye şişmediyse adaptör değiş ama uygun adaptör al watt değerini kontrol et.

Konuyu silme şansım var mı? Ya da hesabımı direkt silmek istiyorum.

Link atar mısınız önerdiğiniz bir adaptörü.

Konuyu silme şansım var mı? Ya da hesabımı direkt silmek istiyorum.

Hocam watt değerini öğrenin modelini yazıp neden silmek istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…