staarrluvh
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, laptop bilgisayarıma RAM takviyesi yapmak istiyorum. 8+8 olacak. Öneri yaparsanız sevinirim. Bütçem en fazla 1,5K civarında 1600 MHz 8 GB DDR4 RAM.
![]()
Samsung M471A1K43EB1-CWE 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri
Samsung M471A1K43EB1-CWE 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
CL ve MHz'si aynı.
![]()
Samsung M471A1K43EB1-CWE 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri
Samsung M471A1K43EB1-CWE 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
CL ve MHz'si aynı.
Tam modelini bilemediğim için laptopun hangi tip depolama kulandığını bilmiyorum. Modelini atın isterseniz.Teşekkürler uygun SSD bulabilir misiniz bir de?
Laptop un rami samsung olduğu için samsung almanızı öneririm daha sağlıklı olması için.bir de bunu buldum ama hangisi daha iyi sizin attığınız ile
Tam modelini bilemediğim için laptopun hangi tip depolama kulandığını bilmiyorum. Modelini atın isterseniz.
Laptop un altında modelini bulabilirsiniz.Modelini nasıl öğrenirim?
çok anlamadım ama pcden öğrenebilirmiyimLaptop un altında modelini bulabilirsiniz.
Laptop un altında modelini bulabilirsiniz.
Böylede bakılıyormuş model yazan yerde.
Direk laptopun kasasını ters çevirin altında yazıyor.çok anlamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.