swki Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Haziran 2024 #1 Anakart Clevo Elimde Excalibur G770 var, alanımı artırmak istiyorum ama neye göre nasıl seçebilirim hiç emin değilim.
Elimde Excalibur G770 var, alanımı artırmak istiyorum ama neye göre nasıl seçebilirim hiç emin değilim.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.072 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 swki dedi: Elimde Excalibur G770 var, alanımı artırmak istiyorum ama neye göre nasıl seçebilirim hiç emin değilim. Genişletmek için tıkla... Cihazdaki SSD slotlarını kontrol et. Cihazdaki SSD büyü ve kalın ise SATAi ince ve ufak ise M2 SSD'dir.
swki dedi: Elimde Excalibur G770 var, alanımı artırmak istiyorum ama neye göre nasıl seçebilirim hiç emin değilim. Genişletmek için tıkla... Cihazdaki SSD slotlarını kontrol et. Cihazdaki SSD büyü ve kalın ise SATAi ince ve ufak ise M2 SSD'dir.
swki Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Haziran 2024 #3 Atakan K dedi: Cihazdaki SSD slotlarını kontrol et. Cihazdaki SSD büyü ve kalın ise SATAi ince ve ufak ise M2 SSD'dir. Genişletmek için tıkla... ona nasıl bakacağım
Atakan K dedi: Cihazdaki SSD slotlarını kontrol et. Cihazdaki SSD büyü ve kalın ise SATAi ince ve ufak ise M2 SSD'dir. Genişletmek için tıkla... ona nasıl bakacağım