K Krivas Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 RAM Kingston 8gb ddr4 2666mhz Ekran kartı Gtx 1050 Anakart Sistem Üreticisi: Casper Bilgisayar Sistemleri İşlemci İntel Core i7 9.nesil Bazı zamanlar çökmüyor bazı zamanlar her maç bazı zamanlar ise 2-3 maçta bir çöküyor. Bütün her şeyi denedim DDU ile ekran kartı silip yükledim. Format attım bunun çözümünü bulan yok mu? Gaming laptop: Excalibur g770.
Bazı zamanlar çökmüyor bazı zamanlar her maç bazı zamanlar ise 2-3 maçta bir çöküyor. Bütün her şeyi denedim DDU ile ekran kartı silip yükledim. Format attım bunun çözümünü bulan yok mu? Gaming laptop: Excalibur g770.
G Grafik Tasarımcı Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 381 Çözümler 3 13 Ocak 2023 #2 GeForce Experience üzerinden en güncel sürücüyü otomatik olarak indirip denedin mi? NVIDIA sitesinde GTX 1050 için en güncel sürücü çıkmıyor. Artı 0 Eksi
GeForce Experience üzerinden en güncel sürücüyü otomatik olarak indirip denedin mi? NVIDIA sitesinde GTX 1050 için en güncel sürücü çıkmıyor.
KS KS K Krivas Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #3 Grafik Tasarımcı dedi: GeForce Experience üzerinden en güncel sürücüyü otomatik olarak indirip denedin mi? NVIDIA sitesinde GTX 1050 için en güncel sürücü çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet denedim şu an en güncel sürcüyü kullanıyorum. Sorun hala devam ediyor dediğim gibi bazen çöküyor bazen çökmüyor. Son düzenleme: 13 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Grafik Tasarımcı dedi: GeForce Experience üzerinden en güncel sürücüyü otomatik olarak indirip denedin mi? NVIDIA sitesinde GTX 1050 için en güncel sürücü çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet denedim şu an en güncel sürcüyü kullanıyorum. Sorun hala devam ediyor dediğim gibi bazen çöküyor bazen çökmüyor.