Excalibur G770 laptopun klavyesine kola döküldü

jaxqerzz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın sağ tarafına kola döküldü gerekenlerin hepsini uyguladım her şey kusursuz ama bu kola olduğu için klavye yapış yapış sadece NumLock kısmı olsa da 3 4 ana kullandığım tuş da sıkıntılı durumda. Bunu düzeltmek için tamire vs. götürsem mi yoksa kendim halledebilir miyim?

Laptopun markası G770.

Geçmiş olsun... Garanti bir şey yapmaz, müşteri hatası der doğal olarak. Ve içine akmış olabilir %70 ihtimal ile bir kaç haftaya arıza verebilir, şimdiden servise durumu anlatıp yardım isteyin tek önerim bu.

Servise durumu anlatın direk onun harici en kötü ihtimal bir tane tamirciye götürün yapsın ama bayağı tuzlu olur gibi geliyor.

Kendiniz halledemezsiniz. Benim külüstür Asus laptopun üzerine de kola dökülmüştü klavye kitlenmişti. Sıfırdan başka bir klavye ile değişti tamircide.

Geçmiş olsun, gidin servise anlatın belki bir şeyler yapabilirler. Bildiğim kadarı ile Casper'ın servisi mükemmel çalışıyor. Bi deneyin, zarar gelmez.

sağ olun peki bunu direk tamircilere felan götürsem sıkıntı olmaz değilmi

Geçmiş olsun, gidin servise anlatın belki bir şeyler yapabilirler. Bildiğim kadarı ile Casper'ın servisi mükemmel çalışıyor. Bi deneyin, zarar gelmez.
garanti süresi geçti ama yine yardım ederler mi?

Geçmiş olsun, gidin servise anlatın belki bir şeyler yapabilirler. Bildiğim kadarı ile Casper'ın servisi mükemmel çalışıyor. Bir deneyin, zarar gelmez.

Aynen servis öncelikli olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…