Excalibur G770 Monterey "failed aborted" hatası

bariskaann

Femtopat
Daha fazla  
i5 9330H olan versiyonu kullanıyorum Monterey USB flashlama yaptım fakat şöyle bir sıkıntım var BIOS ayarlarım çok kısıtlı ve muhtemelen değiştirmem gereken ayarları değiştirmediğim için failed aborted diyor ve hiçbir şekilde başlamıyor. Yardımcı olabilir misiniz acaba? i5 10200H sorunlu diye cihaz değiştirdim sırf Hackintosh için şimdi de yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu ekranda takılı kaldı ilerleme yok.
Keşke bir danışsaydınız. Burada kimse size Casper önermezdi.
Hocam elimdeki bilgisayarla en mantıklı takas buydu yakın arkadaşımdı zaten ben de işlemci Mac destekliyor diye kabul ettim.
@yusufklncc @e.n.e.s yardımcı olabilir misiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki cihazınızın işlemcisi destekleniyormuş ki. Keşke değiştirmeseymişsiniz. BIOS ayarları olarak hangilerini yaptınız? BIOS ayarları olarak burada yazanları yapın. Bulabildiğiniz ve değiştirdiğiniz ayarları buraya belirtin.

Hocam başarılı olanları gördüm fakat EFI'lerini bulamadım.

Önceki cihazınızın işlemcisi destekleniyormuş ki.
Hocam 10200H iGPU'sunda ekranda aşırı bozulmalar ile karşılanabiliyordu diye hatırlıyorum. Büyük ihtimalle de o yüzden desteklenmiyor demiştir.
Hocam pes ettim artık çok uğraştırdı beni ultrabooka geçme kararı aldım yine de teşekkür ederim.
Bu bilgisayarla uğraşmayı bırakacak mısınız yani hocam? Ultrabook alıp ona macOS kurmak istiyorsanız öneri konusu açabilirsiniz isterseniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…