Falcoo Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Az önce aşağıda belirtilen ayarları fulleyince laptopum çöktü, bu ayarların performans arttırdığını duydum bilgisayarı yormayacak şekilde performansı nasıl arttırırım? Excalibur G770 kullanıyorum, RTX 3050 Intel i5 11.nesil işlemciye sahibim.
Az önce aşağıda belirtilen ayarları fulleyince laptopum çöktü, bu ayarların performans arttırdığını duydum bilgisayarı yormayacak şekilde performansı nasıl arttırırım? Excalibur G770 kullanıyorum, RTX 3050 Intel i5 11.nesil işlemciye sahibim.
Çözüm Astiva 16 Mart 2025 Artırıyor normalde ama bu cihazın soğutma ile güvenli bir ayar seviyesi pek gözle görülür bir fark yaratmaz. Uğraşmaya değmez kısaca.
Artırıyor normalde ama bu cihazın soğutma ile güvenli bir ayar seviyesi pek gözle görülür bir fark yaratmaz. Uğraşmaya değmez kısaca.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.036 Makaleler 9 Çözümler 1.065 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 16 Mart 2025 #2 Artırıyor normalde ama bu cihazın soğutma ile güvenli bir ayar seviyesi pek gözle görülür bir fark yaratmaz. Uğraşmaya değmez kısaca. Artı 0 Eksi Çözüm
Artırıyor normalde ama bu cihazın soğutma ile güvenli bir ayar seviyesi pek gözle görülür bir fark yaratmaz. Uğraşmaya değmez kısaca.
KS KS Falcoo Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 Astiva dedi: Artırıyor normalde ama bu cihazın soğutma ile güvenli bir ayar seviyesi pek gözle görülür bir fark yaratmaz. Uğraşmaya değmez kısaca. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Astiva dedi: Artırıyor normalde ama bu cihazın soğutma ile güvenli bir ayar seviyesi pek gözle görülür bir fark yaratmaz. Uğraşmaya değmez kısaca. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.