N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2021 #1 Excalibur G770'de oyun oynarken 89-90 dereceleri görüyorum. Daha önceden yoktu bu. Havaların ısınmasıyla alakalıdır diye düşünüyorum. UV, OC vb. şeyler yapamam, garanti dışı kalır. Daha iki aylık. Termal macuna falan gerek yok diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Excalibur G770'de oyun oynarken 89-90 dereceleri görüyorum. Daha önceden yoktu bu. Havaların ısınmasıyla alakalıdır diye düşünüyorum. UV, OC vb. şeyler yapamam, garanti dışı kalır. Daha iki aylık. Termal macuna falan gerek yok diye düşünüyorum.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #11 Yavuz_Çetin dedi: Cihaz ısınmıyor ki? Ne UV'si? Genişletmek için tıkla... 90 derece mi ısınmıyor? Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #12 erengore dedi: 90 derece mi ısınmıyor? Genişletmek için tıkla... 95 dereceye kadar normal değerler. Laptoptan bahsediyoruz. Hem de yaz ayındayız. Artı 0 Eksi
erengore dedi: 90 derece mi ısınmıyor? Genişletmek için tıkla... 95 dereceye kadar normal değerler. Laptoptan bahsediyoruz. Hem de yaz ayındayız.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #13 Yavuz_Çetin dedi: 95 dereceye kadar normal değerler. Laptoptan bahsediyoruz. Hem de yaz ayındayız. Genişletmek için tıkla... Allah akıl fikir versin. 95'e normal diyorsun. Saçma sapan konuşuyorsun. Diğer üyelere de sorsana 95 normal mi diye? 95 derece alışılmış bir sıcaklık olabilir ama normal değil. Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: 95 dereceye kadar normal değerler. Laptoptan bahsediyoruz. Hem de yaz ayındayız. Genişletmek için tıkla... Allah akıl fikir versin. 95'e normal diyorsun. Saçma sapan konuşuyorsun. Diğer üyelere de sorsana 95 normal mi diye? 95 derece alışılmış bir sıcaklık olabilir ama normal değil.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.496 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Ağustos 2021 #14 erengore dedi: Allah akıl fikir versin. 95'e normal diyorsun. Saçma sapan konuşuyorsun. Diğer üyelere de sorsana 95 normal mi diye? 95 derece alışılmış bir sıcaklık olabilir ama normal değil. Genişletmek için tıkla... Eren AMD RYZEN5 3550H işlemcim var nasıl uv yapabilirim? Artı 0 Eksi
erengore dedi: Allah akıl fikir versin. 95'e normal diyorsun. Saçma sapan konuşuyorsun. Diğer üyelere de sorsana 95 normal mi diye? 95 derece alışılmış bir sıcaklık olabilir ama normal değil. Genişletmek için tıkla... Eren AMD RYZEN5 3550H işlemcim var nasıl uv yapabilirim?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #15 metin2oynuyorum dedi: Eren AMD RYZEN5 3550H işlemcim var nasıl uv yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ryzen Master'i deneyin hocam. Sanırım onunla yapılıyor ama çoğu AMD Ryzende CPU Not Supported diyor saçma bir şekilde. Artı 0 Eksi
metin2oynuyorum dedi: Eren AMD RYZEN5 3550H işlemcim var nasıl uv yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ryzen Master'i deneyin hocam. Sanırım onunla yapılıyor ama çoğu AMD Ryzende CPU Not Supported diyor saçma bir şekilde.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.496 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Ağustos 2021 #16 erengore dedi: Ryzen Master'i deneyin hocam. Sanırım onunla yapılıyor ama çoğu AMD Ryzende CPU Not Supported diyor saçma bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Ryzen master bilgisayarlar için galiba benim ki laptop :/ Artı 0 Eksi
erengore dedi: Ryzen Master'i deneyin hocam. Sanırım onunla yapılıyor ama çoğu AMD Ryzende CPU Not Supported diyor saçma bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Ryzen master bilgisayarlar için galiba benim ki laptop :/
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #17 metin2oynuyorum dedi: Ryzen master bilgisayarlar için galiba benim ki laptop :/ Genişletmek için tıkla... Emin değilim. AMD tarafında aşırı bilgili değilim. Ryzen Controller diye bir şeyden de bahsettiler ama bilmiyorum. AMD'leri pek bilmiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
metin2oynuyorum dedi: Ryzen master bilgisayarlar için galiba benim ki laptop :/ Genişletmek için tıkla... Emin değilim. AMD tarafında aşırı bilgili değilim. Ryzen Controller diye bir şeyden de bahsettiler ama bilmiyorum. AMD'leri pek bilmiyorum maalesef.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.496 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Ağustos 2021 #18 erengore dedi: Emin değilim. AMD tarafında aşırı bilgili değilim. Ryzen Controller diye bir şeyden de bahsettiler ama bilmiyorum. AMD'leri pek bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Emin değilim. AMD tarafında aşırı bilgili değilim. Ryzen Controller diye bir şeyden de bahsettiler ama bilmiyorum. AMD'leri pek bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
KS KS N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ağustos 2021 #19 Cevaplarınız için teşekkürler. Bilgisayarın altını ve fanları temizleyince sıcaklıklar aşağıya indi. Artı 0 Eksi