S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #1 Excalibur G770 laptop var. Sistemini bilmiyorum ama sadece 16 GB RAM var. Kaldırır mı? Sisteme eve geçince bakabilirim.
Excalibur G770 laptop var. Sistemini bilmiyorum ama sadece 16 GB RAM var. Kaldırır mı? Sisteme eve geçince bakabilirim.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #2 s7üü dedi: Excalibur G770 laptop var. Sistemini bilmiyorum ama sadece 16 GB RAM var. Kaldırır mı? Sisteme eve geçince bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Sistem bilmeden yazmak doğru olmaz. En kötü G770 de 1050 olduğu düşünülürse oynatır.
s7üü dedi: Excalibur G770 laptop var. Sistemini bilmiyorum ama sadece 16 GB RAM var. Kaldırır mı? Sisteme eve geçince bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Sistem bilmeden yazmak doğru olmaz. En kötü G770 de 1050 olduğu düşünülürse oynatır.
Ahmet Efe HAZER Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 295 Yer Bornova, İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF DASH F15, i5 11300h, RTX 3050 Ti Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 Arama kısmına DxDiag yazıp menülerin ekran görüntüsünü atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim. Ancak sadece çalıştırır mı diye sorarsan çalıştırır.
Arama kısmına DxDiag yazıp menülerin ekran görüntüsünü atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim. Ancak sadece çalıştırır mı diye sorarsan çalıştırır.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 s7üü dedi: Excalibur G770 laptop var. Sistemini bilmiyorum ama sadece 16 GB RAM var. Kaldırır mı? Sisteme eve geçince bakabilirim. Genişletmek için tıkla... i5 11400h 16gb ram 500gb ssd rtx 3050 0lan var çalıştırır s7üü dedi: Excalibur G770 laptop var. Sistemini bilmiyorum ama sadece 16 GB RAM var. Kaldırır mı? Sisteme eve geçince bakabilirim. Genişletmek için tıkla... pubg zaten çok az sistemli bir oyun ve oyun bilgisayarı diyoruz kaldırmama olasılığı yok
s7üü dedi: Excalibur G770 laptop var. Sistemini bilmiyorum ama sadece 16 GB RAM var. Kaldırır mı? Sisteme eve geçince bakabilirim. Genişletmek için tıkla... i5 11400h 16gb ram 500gb ssd rtx 3050 0lan var çalıştırır s7üü dedi: Excalibur G770 laptop var. Sistemini bilmiyorum ama sadece 16 GB RAM var. Kaldırır mı? Sisteme eve geçince bakabilirim. Genişletmek için tıkla... pubg zaten çok az sistemli bir oyun ve oyun bilgisayarı diyoruz kaldırmama olasılığı yok
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #5 Ahmet Efe HAZER dedi: Arama kısmına DxDiag yazıp menülerin ekran görüntüsünü atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim. Ancak sadece çalıştırır mı diye sorarsan çalıştırır. Genişletmek için tıkla... 10 dakikaya atabilirim.
Ahmet Efe HAZER dedi: Arama kısmına DxDiag yazıp menülerin ekran görüntüsünü atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim. Ancak sadece çalıştırır mı diye sorarsan çalıştırır. Genişletmek için tıkla... 10 dakikaya atabilirim.
Ahmet Efe HAZER Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 295 Yer Bornova, İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF DASH F15, i5 11300h, RTX 3050 Ti Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #6 ruzgaar dedi: PUBG zaten çok az sistemli bir oyun ve oyun bilgisayarı diyoruz kaldırmama olasılığı yok. Genişletmek için tıkla... Ama bir ihtimal adamın bilgisayarında tek kanal RAM vs. varsa sorun yaşayabilir. Ya da temizlenmemiş fan, termal macun gibi şeylerden dolayı donanım bilgisi lazım.
ruzgaar dedi: PUBG zaten çok az sistemli bir oyun ve oyun bilgisayarı diyoruz kaldırmama olasılığı yok. Genişletmek için tıkla... Ama bir ihtimal adamın bilgisayarında tek kanal RAM vs. varsa sorun yaşayabilir. Ya da temizlenmemiş fan, termal macun gibi şeylerden dolayı donanım bilgisi lazım.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #7 Ahmet Efe HAZER dedi: Arama kısmına DxDiag yazıp menülerin ekran görüntüsünü atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim. Ancak sadece çalıştırır mı diye sorarsan çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (11).png 43,7 KB · Görüntüleme: 73 Ekran Görüntüsü (12).png 35,1 KB · Görüntüleme: 60 Ekran Görüntüsü (13).png 36,4 KB · Görüntüleme: 58
Ahmet Efe HAZER dedi: Arama kısmına DxDiag yazıp menülerin ekran görüntüsünü atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim. Ancak sadece çalıştırır mı diye sorarsan çalıştırır. Genişletmek için tıkla...
Ahmet Efe HAZER Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 295 Yer Bornova, İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF DASH F15, i5 11300h, RTX 3050 Ti Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #8 @s7üü rahatlıkla oynarsınız belki ısınma sorunu falan olur en fazla onda da gerekli şeyler yapıldığı sürece sorun olmayacaktır.
@s7üü rahatlıkla oynarsınız belki ısınma sorunu falan olur en fazla onda da gerekli şeyler yapıldığı sürece sorun olmayacaktır.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #9 Ahmet Efe HAZER dedi: @s7üü rahatlıkla oynarsınız belki ısınma sorunu falan olur en fazla onda da gerekli şeyler yapıldığı sürece sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sabah yüklerim.
Ahmet Efe HAZER dedi: @s7üü rahatlıkla oynarsınız belki ısınma sorunu falan olur en fazla onda da gerekli şeyler yapıldığı sürece sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sabah yüklerim.