Excalibur G770 sistemde GPU sürücüsü silindi

Haydar Dogan

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
RAM
8 GB 2666Mhz
Ekran kartı
NVIDIA GEFORCE GTX 1050
İşlemci
İ5 9300H 2.4Ghz
Herkese merhabalar.
Excalibur G770 model dizüstü bilgisayara sahibim. Bugün GTAV indirdim ve hikaye modunda başladıktan 10 dakika sonra ERR_GFX_D3D_INIT hatası verdi ve oyun kapandı. Tekrar oyunu açtım ve yine 10 dakika sonra oyun kapandı ancak monitör siyah ekran oldu ve 1 dakika sonra monitörden sinyal kesildi ve laptop kendi ekranına görüntü verdi. Simgeler büyüdü ve çözünürlük değişti. Bununla birlikte NVIDIA Denetim Masası'na girmeye çalıştığımda ise görseldeki hatayı aldım.

Adsız.png

Bu hatayı 2-3 kere daha PUBG oynarken almıştım. Ne yaptıysam tekrar ekran kartı Driver'ını kuramadım (uygun donanım bulunamadı hatası aldım). Sadece format attığımda kurabildim.
Sorun neden kaynaklanıyor sizce? Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Alttaki rehberi uygulayıp tekrar indirin sürücünüzü.

Hocam GPU hangi porttan görüntü veriyorsa o porta takmayı deneyin port VGA hdm ikisini de deneyebilirsiniz.
Tek adet HDMI çıkışı var bilgisayarda orayı kullanıyorum.
Alttaki rehberi uygulayıp tekrar indirin sürücünüzü.
Geçen hafta format atmadan önce denedim fakat kurulmuyor sürücü, uygun donanım bulunamadı diyor. Format atınca kuruluyor.
DDU ile temizledim sürücü bilgilerini ve tekrar sürücü indirdiğimde bu hata oluyor yine.
12.png

Son düzenleme:
Tek adet HDMI çıkışı var bilgisayarda orayı kullanıyorum.

Geçen hafta format atmadan önce denedim fakat kurulmuyor sürücü, uygun donanım bulunamadı diyor. Format atınca kuruluyor.
DDU ile temizledim sürücü bilgilerini ve tekrar sürücü indirdiğimde bu hata oluyor yine.
Eki Görüntüle 1283562

GeForce Experience'den sürücüyü yüklemeyi denedinizmi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı