Excalibur G770 sıvı teması sonrası ne yapılmalı?

imepera

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Casper Excalibur G770 modelinde ki laptopuma çok az bir sıvı teması oldu. Sıvı sadece sol CTRL tuşuna temas etti ve ince bir tabaka şeklinde yayıldığı için hemen kurudu. Ne yapmalıyım?

Hocam rahat olun bilgisayarınızın ekran kartı 90 dereceye çıkar kül eder her şeyi.

Hocam rahat olun bilgisayarınızın ekran kartı 90 dereceye çıkar kül eder her şeyi.
Hocam ondan yana sıkıntı yokta hemen çalıştırsam mı diye düşünüyorum bide sıvı şekerli bi sıvı olduğu için acaba tuşa zarar verir mi?

Merhaba. Casper Excalibur G770 modelinde ki laptopuma çok az bir sıvı teması oldu. Sıvı sadece sol CTRL tuşuna temas etti ve ince bir tabaka şeklinde yayıldığı için hemen kurudu. Ne yapmalıyım?
Ben de g770 modelini kullanıyorum touchpade azcık su damlamıştı dikkatlice silmeme rağmen çalışmamıştı. Maalesef kasası çok dandik bir laptop. Siz içini açın, bataryayı çıkartın iyice temizleyin tekrar bakın derim hocam

Hocam ondan yana sıkıntı yokta hemen çalıştırsam mı diye düşünüyorum bir de sıvı şekerli bir sıvı olduğu için acaba tuşa zarar verir mi?

Aynı makine bende de var.
Kola, noodle suyu, pekmez, meyve suyu döküldü hala hiçbir şey olmadı rahat olun.

maalesef aldığıma bin pişmanım hocam almayın aldırmayın.

Aynı makine bende de var.
Kola, noodle suyu, pekmez, meyve suyu döküldü hala hiçbir şey olmadı rahat olun.
içim biraz da olsa rahatladı sağolun hocam.

Maalesef aldığıma bin pişmanım hocam almayın aldırmayın.

İçim biraz da olsa rahatladı sağ olun hocam.

Hocam şansa bağlı galiba ben yemek yerken hep bir şeyler izlerim hep de bir şeyler sıçrar bilgisayara ama bir şey olmadı.

garantisi devam ettiği için içini açamıyorum hocam

Ben 2020'den beri kullanıyorum, gözüm gibi bakarım sadece SSD'si yanmıştı. Dikkatlice kullanmak gerek.

Hocam oyun bilgisayarı bu gözüm gibi bakıcağıma fırlatır atarım daha iyi oyun bilgisayarı oyun oynatsın diye alınır oynat bakımını yap geç olması lazım marka çok dandik hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…