aatrx
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- SAMSUNG 8gb 2666mhz
- SSD veya HDD modeli
- KINGSTON SA400S37480G 480GB
- Ekran kartı
- NVIDEA GTX 1050
- İşlemci
- İNTEL i5 9300h
Sol Shift tuşum son birkaç gündür bozuldu sanırım bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, mesela basılı tutarak kullanırken birden çalışmayı kesiyor sonra tekrar çalışıyor. Ne yaparsam yapayım düzelmedi laptop kullanıyorum (Excalibur G770) hiçbir tuşu sökmedim henüz.
İnternetten baktığım kadarıyla da yemedi açıkçası kırmaktan korktuğum için.
Araştırdığım kadarıyla da toz kalmış olabilirmiş temizleyebilidiğim kadar temizledim + hava tuttum altından. Ama hala aynı birkaç klavye test sitesinden kontrol ettiğimde sol tarafa basınca sağ taraftakiyle aynı anda basılıyor ve takılı kalmış gibi davranıyor sanki bas çek yapıyormuşum gibi. Ama tam tersi sağdakine basınca sadece o aktif oluyor ve herhangi bir tuş gibi sıkıntısız çalışıyor. Normalde çok kullanmam oyunlar hariç ama oyunlarda da sıkıntı yaratıyor bir türlü çözemedim ne yapmam gerek?
Cihazımın garantisi bitmiştir ve servis yorumları da olumsuz olduğu için güvenmiyorum, çevremde götürebileceğim güvendiğim bir yer yok açıkçası.
Ankara Keçiören'de oturuyorum.
Bunun için hesap açmıştım inşallah yanlış yaptığım bir şey yoktur.
İnternetten baktığım kadarıyla da yemedi açıkçası kırmaktan korktuğum için.
Araştırdığım kadarıyla da toz kalmış olabilirmiş temizleyebilidiğim kadar temizledim + hava tuttum altından. Ama hala aynı birkaç klavye test sitesinden kontrol ettiğimde sol tarafa basınca sağ taraftakiyle aynı anda basılıyor ve takılı kalmış gibi davranıyor sanki bas çek yapıyormuşum gibi. Ama tam tersi sağdakine basınca sadece o aktif oluyor ve herhangi bir tuş gibi sıkıntısız çalışıyor. Normalde çok kullanmam oyunlar hariç ama oyunlarda da sıkıntı yaratıyor bir türlü çözemedim ne yapmam gerek?
Cihazımın garantisi bitmiştir ve servis yorumları da olumsuz olduğu için güvenmiyorum, çevremde götürebileceğim güvendiğim bir yer yok açıkçası.
Ankara Keçiören'de oturuyorum.
Bunun için hesap açmıştım inşallah yanlış yaptığım bir şey yoktur.