I IClade Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Oyun oynadığımdan dolayı space tuşunun sürekli sol tarafına basmaktan space tuşu biraz içine doğru göçmüş. Bu konuda yardım edebilecek var mı ya da ne yapabilirim? Marka. Excalibur g770.
Oyun oynadığımdan dolayı space tuşunun sürekli sol tarafına basmaktan space tuşu biraz içine doğru göçmüş. Bu konuda yardım edebilecek var mı ya da ne yapabilirim? Marka. Excalibur g770.
W wysic Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #2 Space tuşunun içine göçtüğünü ilk defa duydum, bence kendine %60'lık klavyelerden al ve onu kullan, daha iyi olur.
Space tuşunun içine göçtüğünü ilk defa duydum, bence kendine %60'lık klavyelerden al ve onu kullan, daha iyi olur.
I IClade Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 wysic dedi: Space tuşunun içine göçtüğünü ilk defa duydum, bence kendine %60'lık klavyelerden al ve onu kullan, daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... laptop klavyesine alışığım servise götürsem yapabilirlermi acaba @wysic Son düzenleme: 3 Nisan 2024
wysic dedi: Space tuşunun içine göçtüğünü ilk defa duydum, bence kendine %60'lık klavyelerden al ve onu kullan, daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... laptop klavyesine alışığım servise götürsem yapabilirlermi acaba @wysic