Çözüldü Excalibur G770 Type-C'den görüntü almak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Elbistan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110
Meslek
Öğrenci
Herkese hayırlı ramazanlar. Excalibur G770 laptopum var. Type-C girişi bulunuyor ancak bu girişten görüntü alabilir miyim?

Herkese hayırlı ramazanlar. Excalibur G770 laptopum var. Type-C girişi bulunuyor ancak bu girişten görüntü alabilir miyim?

Type-C'den HDMI'ya dönüştürücü alırsanız görüntü alabilirsiniz.

İşinize yararsa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 1738273

Yani portum sadece USB portu değil görüntü de verebilen bir port değil mi? Çünkü bazı Type-C'ler görüntü vermiyor.

Yani portum sadece USB portu değil görüntü de verebilen bir port değil mi? Çünkü bazı Type-C'ler görüntü vermiyor.
Evet dönüştürücü alarak monitöre filan bağlayabilirsin.

Çözüm
Hocam denediniz mi acaba bende Type-C to DisplayPort almayı düşünüyorum ama Excalibur G770'in desteklediğini düşünmüyorum.

Hocam denediniz mi acaba bende Type-C to DisplayPort almayı düşünüyorum ama Excalibur G770'in desteklediğini düşünmüyorum.

Denemedim hocam HDMI monitör aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…