T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Eylül 2021 #21 fanajal dedi: Hocam bende almayi düşünüyorum.İyimidir cihaz Genişletmek için tıkla... Yani hocam Casper markasından iyidir diye düşünüyorum.
fanajal dedi: Hocam bende almayi düşünüyorum.İyimidir cihaz Genişletmek için tıkla... Yani hocam Casper markasından iyidir diye düşünüyorum.
F fanajal Picopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #22 Timur58 dedi: Yani hocam Casper markasından iyidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende oyle düşünüyorum aslinda.En azindan 2 usb yok...Magazada inceledim geçen.Normal is laptobu gibi duruyor saticilarda pek farkinda değil.Eh iste idare eder modunda diyorlar.Ayni ozellikteki baska markalara cok iyi modundalar...
Timur58 dedi: Yani hocam Casper markasından iyidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende oyle düşünüyorum aslinda.En azindan 2 usb yok...Magazada inceledim geçen.Normal is laptobu gibi duruyor saticilarda pek farkinda değil.Eh iste idare eder modunda diyorlar.Ayni ozellikteki baska markalara cok iyi modundalar...