Excalibur G770 vs ASUS TUF

Teşekkürler Windows kurmak vs sıkıntı değil benim için galiba Asus veya Lenovo tercih edeceğim
Rica ederim, bence de alma zaten Excalibur, 3050 TI ve 3050 arasındaki fark pek fazla değil zaten, ben şu an 6 7 senelik Asus laptop kullanıyorum oyuncu bilgisayarı bile değil taş gibi çalışıyor maaşAllah.

Genelde şarjda kullanırım zaten batarya da oyun oynamam pek

Rica ederim, bence de alma zaten Excalibur, 3050 TI ve 3050 arasındaki fark pek fazla değil zaten, ben şu an 6 7 senelik Asus laptop kullanıyorum oyuncu bilgisayarı bile değil taş gibi çalışıyor maaşAllah.
İnşallah daha uzun yıllar götürür

Videonun başlığı çok anlamlı ve iyiymiş yalnız

Ha ben de ekran kartını AMD sandım bir an özür dilerim, olsun yine de İntel'den şaşma
Teşekkürler Lenovo veya Asustan birini seçeceğim artık ama Asus daha yakın gibi duruyor
Tamamen vazgeçtim excaliburdan Asus veya Lenovo arasında bir tercih yapacağım

İnşallah daha uzun yıllar götürür
Amin, teşekkür ederim, umarım sizin alacağınız bilgisayar da sizi çok uzun yıllar götürür fakat bir ekleme yapmak istiyorum öneri yani; Ben sadece oyun oynayacağım bilgisayarımı hiçbir yere götürmem diyorsanız masaüstü PC toplamak çok daha iyi.

excalibur un sıkıntısı sadece ısınıyor diye kötüyülürlar ama ona bakarsak asus tuf modeli tüm laptoplardan en fazla ısınanıdır tercih size kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…