M Metin Seçkin Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Excalibur G770 mi yoksa Monster Abra A5 v16.6.3 mü hangisi oyunlarda daha iyi performans verir. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #2 Herkese göre değişir fakat bana göre tasarımı ve performansına dayanarak G770 @mstikeout üzgün emojisi koymana gerek yok, bana göre sadece size göresini bilmem.
Herkese göre değişir fakat bana göre tasarımı ve performansına dayanarak G770 @mstikeout üzgün emojisi koymana gerek yok, bana göre sadece size göresini bilmem.
WoLeRm Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2021 #3 İkisi de değil. Bütçe nedir?
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 2 Şubat 2021 #4 suleymandy dedi: Herkese göre değişir fakat bana göre tasarımı ve performansına dayanarak G770 @mstikeout üzgün emojisi koymana gerek yok, bana göre sadece size göresini bilmem. Genişletmek için tıkla... Performans dediniz ya, ondan dedim. Bilgisayar yanarken performans nasıl alınır bilmiyorum.
suleymandy dedi: Herkese göre değişir fakat bana göre tasarımı ve performansına dayanarak G770 @mstikeout üzgün emojisi koymana gerek yok, bana göre sadece size göresini bilmem. Genişletmek için tıkla... Performans dediniz ya, ondan dedim. Bilgisayar yanarken performans nasıl alınır bilmiyorum.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 mstikeout dedi: Performans dediniz ya, ondan dedim. Bilgisayar yanarken performans nasıl alınır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, YouTube'daki testleri çok iyi geldi bence, eğer yanma sorunu varsa almaya değmez :/
mstikeout dedi: Performans dediniz ya, ondan dedim. Bilgisayar yanarken performans nasıl alınır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, YouTube'daki testleri çok iyi geldi bence, eğer yanma sorunu varsa almaya değmez :/
M mooWyy Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 3 Şubat 2021 #6 Metin Seçkin dedi: Excalibur G770 mi yoksa Monster Abra A5 v16.6.3 mü hangisi oyunlarda daha iyi performans verir. Genişletmek için tıkla... İkisi de önermem ama eğer illaki ikisinden birini alacağım dersen Monster da 1650 Ti var gibi gösteriyor o daha performanslı olacaktır.
Metin Seçkin dedi: Excalibur G770 mi yoksa Monster Abra A5 v16.6.3 mü hangisi oyunlarda daha iyi performans verir. Genişletmek için tıkla... İkisi de önermem ama eğer illaki ikisinden birini alacağım dersen Monster da 1650 Ti var gibi gösteriyor o daha performanslı olacaktır.