Excalibur G770 yükseltme yapmak

Makaleler
1
Yer
BURSA
Arkadaşlar Excalibur cihazım var garantiside kendim cihaza hasar vermeden yükseltme yapabiliyorum bu cihaza her konuda yükseltme önerisi istiyorum RAM, işlemci vs. fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim. Cihazda onboard olarak UHD630 ve NVIDIA GTX 1650 vardır.

Dosya Ekleri

• 956.PNG
    956.PNG
    68,1 KB · Görüntüleme: 117
  • 741.PNG
    741.PNG
    137,7 KB · Görüntüleme: 106
  • 852.PNG
    852.PNG
    106,1 KB · Görüntüleme: 100
  • 959559,.PNG
    959559,.PNG
    106,9 KB · Görüntüleme: 109
Arkadaşlar Excalibur cihazım var garantiside kendim cihaza hasar vermeden yükseltme yapabiliyorum bu cihaza her konuda yükseltme önerisi istiyorum RAM, işlemci vs. fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim. Cihazda onboard olarak UHD630 ve NVIDIA GTX 1650 vardır.

RAM artabilir. İki kanal 16 GB toplam.

Lütfen işlemci bile oluyorsa i9-9.nesil bir işlemci istiyorum olmuyorsa zaten gerek yok RAM'de set halinde kaliteli bir RAM önerebilecek misiniz biraz ucuz olsun.

Memory kısmına gelir misiniz CPU Z'de.
İşlemciye gelince çok zor bir şey. Laptop'a uyacak işlemci bulucaksın, o i9 olacak. Yani çok çok zor ancak imkansız değil. Öyle bir iş hiç yapmadım, benden daha bilgili biri varsa o konuda lütfen yazabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı