Excalibur G770'e monitör bağlayınca oyunlarda takılmalar oluyor

Kaptan 44

Hectopat
Daha fazla  
Excalibur G770 laptopa HDMI 2.1 kablosuyla LG27GN600-B monitör bagladım. Film, video seyrederken bir sıkıntı yok ama oyun esnasında takılma kasıntı oluyor biraz. G-Sync aktif edemediğimden dolayı mı oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazınızda HDMI 2.0 desteği gözüküyor. G-Sync ile yırtılmaları azaltabilirsiniz. HDMI 2.1 ile bu desteği RTX 3000 serisi verebilir olarak gözüküyor. DP ile açabilirsiniz. Sürücüler güncel mi? Ekran kartı modeli nedir?

Sürücü güncel. GTX 1650 Ti ekran kartı var. Yalnız laptopta Display Port yok.

Anladım hocam. 1650 Tİ için HDMI ile bu özellik gözükmüyor. DP olmaması gerçekten garip bir durum. Açmayı denediniz mi?

HDMI to DisplayPort adaptör aldım.
İnşallah sorun düzelir.
Paugge marka aldım. Bir de aynı marka 1.4 DisplayPort aldım.
Bir monitör aldım. Bana masraflı oldu.

Aynı sorun bende de vardı ancak sorunu çözdüm. NVIDIA Denetim Masası'ndan oynayacağınız oyunlara özel ayar yapmanız gerekiyor YouTube'dan destek alabilirsiniz. Daha sonra monitörünüzün altında bulunan tuşlardan görüntü ayarlarına gidin. Muhtemelen en altlarda bellek adı altında bir seçenek var ona tıklayın. Monitör kendini kapatıp açıyor ve düzeliyor. Bir anda FPS arttı ve takılma kasma sorunum düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…