School Problems Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #11 DeadRaid434 dedi: Dediğiniz gibi hocam suyu daha da içeri itme ihtimali var Anakarta falan gitmediyse kendi elinizle götürürsünüz. Aman dikkat. Genişletmek için tıkla... Sadece hoparlörün sağ kısmında ve bilgisayarın sağ altında vardı. Oraları da sildim kuru bir bezle
DeadRaid434 dedi: Dediğiniz gibi hocam suyu daha da içeri itme ihtimali var Anakarta falan gitmediyse kendi elinizle götürürsünüz. Aman dikkat. Genişletmek için tıkla... Sadece hoparlörün sağ kısmında ve bilgisayarın sağ altında vardı. Oraları da sildim kuru bir bezle
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #12 DeadRaid434 dedi: Hocam yapmayın. Saç kurutma makinesiyle kurutulur mu teknolojik alet hiç? Alet bozuk değilse bile tam bozarsınız. Yapmayın ne olursunu. Genişletmek için tıkla... İçinde nem falan kaldıysa nemi giderir.
DeadRaid434 dedi: Hocam yapmayın. Saç kurutma makinesiyle kurutulur mu teknolojik alet hiç? Alet bozuk değilse bile tam bozarsınız. Yapmayın ne olursunu. Genişletmek için tıkla... İçinde nem falan kaldıysa nemi giderir.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #13 BenimadımYusuf dedi: Dik konumda beklettiği için damlayan su gitmiştir. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsunuz hocam? Havuzdan çıkınca hemen kuruyor musunuz? Üstünüzde su damlacığı kalıyor. Lise 1-2 fizik konusu.
BenimadımYusuf dedi: Dik konumda beklettiği için damlayan su gitmiştir. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsunuz hocam? Havuzdan çıkınca hemen kuruyor musunuz? Üstünüzde su damlacığı kalıyor. Lise 1-2 fizik konusu.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #14 School Problems dedi: Sadece hoparlörün sağ kısmında ve bilgisayarın sağ altında vardı. Oraları da sildim kuru bir bezle. Genişletmek için tıkla... İlk o bozulan bilgisayarımada su damlamıştı hiç kurutmadım ve hiçbir şey olmamıştı. DeadRaid434 dedi: Nereden biliyorsunuz hocam? Havuzdan çıkınca hemen kuruyor musunuz? Üstünüzde su damlacığı kalıyor. Lise 1-2 fizik konusu. Genişletmek için tıkla... 10-15 saat içinde üstünüzde su damlası mı kalır?
School Problems dedi: Sadece hoparlörün sağ kısmında ve bilgisayarın sağ altında vardı. Oraları da sildim kuru bir bezle. Genişletmek için tıkla... İlk o bozulan bilgisayarımada su damlamıştı hiç kurutmadım ve hiçbir şey olmamıştı. DeadRaid434 dedi: Nereden biliyorsunuz hocam? Havuzdan çıkınca hemen kuruyor musunuz? Üstünüzde su damlacığı kalıyor. Lise 1-2 fizik konusu. Genişletmek için tıkla... 10-15 saat içinde üstünüzde su damlası mı kalır?
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #15 BenimadımYusuf dedi: İlk o bozulan bilgisayarımada su damlamıştı hiç kurutmadım ve hiçbir şey olmamıştı. 10-15 saat içinde üstünüzde su damlası mı kalır? Genişletmek için tıkla... Kalamaz mı? Nemli ortamda kalır? Telefonumu 5 gün kullanamadım suyunun süzülmesi 5 günü aldı. Pirincin içinde.
BenimadımYusuf dedi: İlk o bozulan bilgisayarımada su damlamıştı hiç kurutmadım ve hiçbir şey olmamıştı. 10-15 saat içinde üstünüzde su damlası mı kalır? Genişletmek için tıkla... Kalamaz mı? Nemli ortamda kalır? Telefonumu 5 gün kullanamadım suyunun süzülmesi 5 günü aldı. Pirincin içinde.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #16 Kıyafet giyersiniz kıyafet su damlasını alır.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #17 BenimadımYusuf dedi: Kıyafet giyersiniz kıyafet su damlasını alır. Genişletmek için tıkla... İçinizdeki almaz, dışınızdakini alır.
BenimadımYusuf dedi: Kıyafet giyersiniz kıyafet su damlasını alır. Genişletmek için tıkla... İçinizdeki almaz, dışınızdakini alır.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #18 Dik durduğu için su kıyafete düşer.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Aralık 2021 #19 Zamanında yoğurt sıçratmış biri olarak pek bir şey olur mu bilmiyorum ama açmayarak iyi yapmışsınız. Servisle görüşün bozulursa onların elinde bozulsun.
Zamanında yoğurt sıçratmış biri olarak pek bir şey olur mu bilmiyorum ama açmayarak iyi yapmışsınız. Servisle görüşün bozulursa onların elinde bozulsun.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.218 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 12 Aralık 2021 #20 İşte bu yüzden masaüstü bilgisayar