Excalibur G770'e termal ped uygulaması yapılır mı?

Blackfenix

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
Excalibur G770 kullanıcısıyım (neden aldın falan yazmayın 2 yıldır kullanıyorum). Bu ayın 26'sı ile birlikte 7 ay önce almıştım. Birkaç araştırma (YouTube kendi çevrem ve buraya da sorarak) thermal grizzy termal macunu aldım ve açıkçası performans artışı hoşuma gitti. Önümüzdeki ayda tekrar almayı düşünüyorum ancak kafama takılan soru laptopa termal ped yapılıyor mu? Yapılıyorsa hangi kısımlara yapılıyor? Bunu öğrenmek istiyorum. İkisini birlikte alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PTM7950 uygulayabilirsin. Çok güzel de sonuçlar veriyor.

Excalibur G870 modeli var bende de i5 12450H işlemcili ne işlemi uygulatabilirim oyunlarda performans kesiyor sıcaklık 95-99?

PTM'yi uygulayabilirsin sende.
Hocam ben alıp termal macun sürmekten başka bir işlem yapıp uygulamaya korkuyorum şahsen zarar gelir diye bilgisayarcıya götürsem ne olur?

Hocam ben alıp termal macun sürmekten başka bir işlem yapıp uygulamaya korkuyorum şahsen zarar gelir diye bilgisayarcıya götürsem ne olur?

Yani tanıdık ve güvendiğin bir bilgisayarcı ise ona verip uygulamayı ona yaptırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…