Yakında 3440x1440, 165Hz olan başka bir monitör alacağım. Bu laptop ile kullanabilir miyim onu merak ediyorum. Bende bulunan 1.2 sürümlü kablonun da yenisini alacağım duruma göre. Bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi?
Hocam, cihaz ile ilgili fazla bir şey bulamadım fakat RTX 2060 GPU için ise DP 1.4, HDMI 2.0b ve HDR gibi destekler mevcut. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. 2K için yüksek Hz değerlerini de zaten alabiliyorsunuz. Dediğim gibi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Hocam, cihaz ile ilgili fazla bir şey bulamadım fakat RTX 2060 GPU için ise DP 1.4, HDMI 2.0b ve HDR gibi destekler mevcut. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. 2K için yüksek Hz değerlerini de zaten alabiliyorsunuz. Dediğim gibi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Sadece 1.2 destekliyorsa 165 Hz / 3440x1440 yapamıyorum. Ekran kartı destekliyor ama bu anakartın, cihazın desteklediği anlamına gelmiyor maalesef. Bu yüzden laptop ile ilgili kesin bir bilgiye ihtiyacım var.
Üçünün de paneli VA, benim bir tane daha monitörüm var. 32 inç, 2560x1440, 144 Hz. Onun da modeli Oddysey G5. Uyumlu olsun diye yine bunu tercih ettim. Biraz ghosting var onun dışında problem yok. Ama yine de göz önünde bulunduracağım önerinizi teşekkür ederim.
Sanırım kimse yardımcı olamayacak veya bilgisi olan kimse yok. Konuyu kilitleyebiliriz.