Excalibur G870.1265-BFA0X-B alınır mı?

Bütçe
30.000 TL

ysfc54

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle markadan bağımsız olarak sorduğumu belirtmek istiyorum. Linki aşağı bırakıyorum. Tavsiye eder misiniz?

i7 12650h / 16 GB DDR4 / RTX4050 6 GB 96bit / 1TB M.2 SSD.

Ayrıca kullanım amacımı şöyle açıklamak istiyorum. Önümüzdeki birkaç yıl son oyunları sorunsuz bir şekilde oynamak istiyorum. Sonraki birkaç yıl ise fifa ve fm gibi oyunlar benim için yeterli olur. Sonrasında ise bilgisayarın çalışıyor olması ve ofis işlerini yapabilmek dışında bir beklentim yok. 10 yıla yakın bir kullanım ömrü istiyorum kısaca

Son düzenleme:
Alınabilir.

Öncelikle markadan bağımsız olarak sorduğumu belirtmek istiyorum. Linki aşağı bırakıyorum. Tavsiye eder misiniz?

i7 12650h / 16 GB DDR4 / RTX4050 6 GB 96bit / 1TB M.2 SSD.

Son gelen zamdan sonra bu bütçe de adam gibi cihaz kalmadı zaten, işlemci lazımsa attığınızı alın ekran kartı lazımsa bunu alın Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr

Alınabilir.

Thin tek fan, 45 watt ekran kartı, ısınma sorunlu, fanları çok sesli çalışıyor. Altta ki cihaz Casper almayacaksa alınır.

İ5 13500 ile i7 12650 arasında nasıl bir fark var? en basit şekliyle ifade etme şansınız var mı?

Son gelen zamdan sonra bu bütçe de adam gibi cihaz kalmadı zaten, işlemci lazımsa attığınızı alın ekran kartı lazımsa bunu alın Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr

Thin tek fan, 45 watt ekran kartı, ısınma sorunlu, fanları çok sesli çalışıyor. Altta ki cihaz Casper almayacaksa alınır.

kullanım amacımı şöyle açıklamak istiyorum. Önümüzdeki birkaç yıl son oyunları sorunsuz bir şekilde oynamak istiyorum. Sonraki birkaç yıl ise fifa ve fm gibi oyunlar benim için yeterli olur. Sonrasında ise bilgisayarın çalışıyor olması ve ofis işlerini yapabilmek dışında bir beklentim yok. 10 yıla yakın bir kullanım ömrü istiyorum kısaca. bu saydıklarım için işlemci mi ekran kartı mı önemli peki?

Etmem, daha iyi modellerin daha yüksek donanımlı versiyonları bulunuyor bu bütçeye.
link verebilir misiniz?

Son düzenleme:
kullanım amacımı şöyle açıklamak istiyorum. Önümüzdeki birkaç yıl son oyunları sorunsuz bir şekilde oynamak istiyorum. Sonraki birkaç yıl ise fifa ve fm gibi oyunlar benim için yeterli olur. Sonrasında ise bilgisayarın çalışıyor olması ve ofis işlerini yapabilmek dışında bir beklentim yok. 10 yıla yakın bir kullanım ömrü istiyorum kısaca. bu saydıklarım için işlemci mi ekran kartı mı önemli peki?
İlk olarak RTX 4080 gibi 12 GB VRAM olan bir kart olmadan gelecek oyunları yüksek ayarda oynamayı beklemeyin, 10 yıl kullanabileceğiniz size göre değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı