25 26k bütçem var. Tavsiyeleri bekliyorum. Ayrıca Excalibur G870 serisi alınır mı? Muadillerine göre çok ucuz, sıkıntıları olduğunu biliyorum ama bazıları bu serinin iyi olduğunu söylüyor.
25 26k bütçem var. Tavsiyeleri bekliyorum. Ayrıca Excalibur G870 serisi alınır mı? Muadillerine göre çok ucuz, sıkıntıları olduğunu biliyorum ama bazıları bu serinin iyi olduğunu söylüyor.
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtir
www.gamersarena.com.tr
Casper'a sakın bulaşma,
Asus'tan asla şaşma.
*** (Aşık Veysel)
Aha, şu dakka itibari ile. Link açılmıyor. 22.06.2023 16:40
Aşağıda görsel, 10 dakika öncesinden.
Fiyatı mı güncelliyorlar ne.
HP Victus Gaming 15-fa1010nt (7N9S4EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Veeee evet önceki ASUS linkinin görünmeme sebebi ZAMMM.
Ama hala alınabilir. Çok KOYMAMIŞLAR. 1K arttı şansına
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtir
32 GB RAM 1 TB SSD 4050 100 watt i5 12450 26k Casper'ın kötü iyi incelemelere baktım kötü videolarda bile %70-80 memnun olduğunu söylemiş 26 k bandında başka tavsiyelerinizi bekliyorum