Excalibur G870 alınır mı?

Fiyatı güzel aslında, zamanında bende Excalibur G870 kullandım. Pek bir sorun yaşamadım açıkçası,bu ilandaki ürünün ekran kare sayısı ve işlemcisi kötü kalmış ne yazıkki. 140HZ bir cihaza 42K verilmez, bulabilirseniz aynı cihazın 200HZ versiyonunu bulun en fazla 2K daha pahalı olur. İşlemci dediğim gibi bu fiyata eski kalmış, ama yinede kurtarır. İyi günler.

45-46k max bakıyorum hocam

Şu victus baya ilgimi çekti ama 512 gb beni yorabilir, teşekkürler hocam.
Hocam bütçenizi bir tık arttırabilirsen 4070li cihazlarda var tercih senin https://app.hb.biz/x1UNN1wGgjK9
Şu cihazları listenize alabilirsin...aza=notisteknoloji&url_src=and-product-detail
Şu cihaz mesela aynı neredeyse aynı özelliklerde ekranı vs tokatlar daha ucuz https://www.hepsiburada.com/acer-ni...a=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail hepsiburada da bazı intel işlemcili modellerde INTEL500 koduyla sepette 500tl indirim var değerlendirilebilir.
casper ve monster dışında modellere bakmanızı öneririm muadillerine göre aşırı pahalılar.

45-46k Max bakıyorum hocam.

Şu Victus bayağı ilgimi çekti ama 512 GB beni yorabilir, teşekkürler hocam.

512 1 TB yapabilirsin çok da pahalı değil.

MSI Katana süper olur.

45-46k max bakıyorum hocam

Şu victus baya ilgimi çekti ama 512 gb beni yorabilir, teşekkürler hocam.
Boşta M.2 slotu var alıp takabilirsiniz.

3ms sıkıntı falan değil. Laptop olduğu için 3ms en iyisidir. Öyle 1ms falan onlara da çok aldanma, saçmalık oluyorlar genelde. Asıl sıkıntı donanımsal değil, kasadan ve fiyatlandırmalardan dolayı oluyor. Laptopta 9ms ekranlara bile bir şey denmiyor, ki dense 9ms ekranlı Victus'lar bu kadar fazla satılmazdı. Bazı rezil modeller var 25ms ekran kullanıyor, onlara dikkat etmek lazım(ROG STRIX, Abra, Nitro'da 25ms ekranla gelen laptoplar var, tek bir markayı kötülemek doğru olmaz)
2.5 sene boyunca Clevo kasa bir Excalibur G770 kullandım. Isınması ilk başlarda yok denecek kadar azdı fakat 1 seneden sonra bakımını da yapsam onu bunu da yapsam aşırı ısınıyordu. Excalibur'un, özellikle de bu G870 kasasının hava sirkülasyonu berbat. Ayrıca pili de aşırı hızlı bitiyordu. Victus'a geçince anladım ki "laptoplar hep ısınır ya 85 90 derece normaldir" algısı yalanmış. Buz gibi çalışıyor ve pili de çok daha uzun gidiyor. Performansla alakasız olsa da klavyesinin ışıklandırması da inanılmaz derecede zayıftı G770'in. O kadar zayıftı ki gündüz klavye ışığı açık mı değil mi anlayamıyordum. Monster'da RGB sorunu olmasa da klavye soyulması var.

Gel gelelim asıl can sıkıcı noktaya. Aşırı pahalılar. Hakettikleri fiyatların çok daha üstünde satılıyorlar ve F/P olarak diğer markaların çok gerisindeler. Bu arada o kadar kötüledim fakat Excalibur'un ekranı Victus'tan daha iyi. Yalan yok Monster ve Excalibur ekranı ve GPU'ları kötü yapmıyor. Hatta benim gözümde G870/Abra(tongfang kasa) bir Thin'den ve Cyborg'dan daha kalitelidir. Tamam G870'in fan çıkışı küçük ama Thin'in ve Cyborg'un direkt tek fanı var, ve GPU'ları 45W. Ayrıca ekranları da gerçek IPS değil, IPS level .
Şahsen bu segmentlerde laptop alırken en ama en güvenilir modeller TUF, Nitro(V değil düz)LOQ ve Victus. Gözünüz kapalı bu modelleri alın demiyorum yanlış anlamayın. Sırf modeli TUF diye "aaaa TUF var kesin kalitelidir" deyip 3050'li(4 GB versiyon) bir TUF'u 4050'li bir Monster'a tercih etmeyin(sıfırda zaten edemezsiniz fiyat farkı var, ikinci el serbest piyasasından bahsediyorum)o kadar abartı bir fark yok yani aralarında. Ha aynı donanımdaki modeller olarak bahsettiğim o "en güvenilir modeller" serisi diğerlerinden daha iyidir.

43 bin liraya 4050+i7 12700H'lı bir Abra almak mı? Yok kalsın...
Bahsettiğim şey de buydu, fiyatlandırmaya bakar mısınız ya?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…