Excalibur G870 alınır mı?

İşlemcinin 74 olup ekran kartının 80 derece olması garip. Sizin adınıza sevindim, etkili bir yöntem olmuş. Ben yine de önermiyorum bu cihazları, fan sesi cidden yüksek cihazlar. Bitişik fanlı olup 180W adaptör ile geliyor bir de. 13620H fazlaca ısınan bir işlemci ayrıca.

Casper, Monster ürünlerinden uzak durun. Diğer ürünlere göre sorun yaşama ihtimaliniz daha fazla ve pişman olursunuz aldığınıza.
Olaya bu kadar katı yaklaşmak hatalı bence. Her ne kadar soğutma performansı iyi olmasa da 45k ya bu piyasada RTX5060 lı bir excalibur f/p olarak çok mantıklı. 2 yıldır excalibur kullanıcısıyım, ısınma problemi harici hiçbir problem yaşamadım. Ki ısınma problemi de pad uygulaması ile çözülebiliyor arkadaşın belirttiği gibi yukarıda.

Teşekkürler hocam. Siz ne kadara almıştınız amazondan ona göre bir araştırma yapayım. Diğer satıcılarda 1400 küsürden satılıyor, biraz tuzlu geldi açıkçası.
3 ay önce 600 liraya almıştım ama fiyatı çok değişmiş sanırım

@feroks0, mesele sadece soğutması değil. Kalitesiz parçalardan üretiliyor, diğer ürünlere göre sorun çıkarma ihtimali daha yüksek oluyor. Ben soğutmadan bahsetmedim, yorumumda da diğer ürünlere göre sorun çıkarma ihtimalinin daha yüksek olduğunu belirttim ve bahsettiğim markalar, şikayeti çok fazla olan markalar. O kadar para verilmişken de sorunlu ürün almak doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…