xenita
Centipat
Daha fazla
Selamlar. Uzun süredir kasa ve laptop arasında kaldım. Tabii ki de ikisi bir kefeye koyulamaz ama ihtiyaçlarım doğrultusunda ölçtüm tarttım ve Excalibur G870 mantıklı geldi. Sebeplerini biraz uzun anlatacağım umarım sıkılmazsınız. 4060'lı bir kasa düşünürken fiyatları ortalama 31-35k olduğundan mantıklı gelmişti fakat kasa satıcılarını iyice incelediğimde Wi-Fi'li anakart koymadıklarını ve genel olarak Wi-Fi'li anakart için 5bin TL ekstra para verilmesi gerektiğini gördüm. Ek olarak sıvı soğutma ve akvaryum kasa derken bir de monitörü eklersek 50bine dayanıyor. Kaldı ki Bluetooth var mı ondan bile emin değilim. Konsol kullanıcısı olarak Bluetooth'suz PC kullanmam. Excalibur 47bin TL fiyatla 5060 ve Intel series 2 5 işlemciyi kullanmışlar. Ayrıca testlerde 80 derece üstüne fazla çıkmadığı ve Cyberpunk gibi bir oyunu RTX'in sağladığı bütün özelliklerle ortalama 120 FPS de oynattığı için oldukça düşünülebilir. Ayrıca laptopun tak çalıştır gibi bir kolaylığı olduğu ve kasa gibi ek maliyetlere sebep vermediği için direkt olarak Excalibur G870'e gitti aklım. Taraf tutmadan yorumlar mısınız? Bu anakart gibi muhabbetler beni kasa tarafından direkt olarak dışarı itti zaten.