Bakım yapılırsa ısınma sorunu olmuyor, bende de ısınma sorunu vardı Mx6 uyguladıktan sonra düzeldi. Fabrikasyon dandik macun göndermişler pumpout yapıyor.
Bakım yapılırsa ısınma sorunu olmuyor, bende de ısınma sorunu vardı Mx6 uyguladıktan sonra düzeldi. Fabrikasyon dandik macun göndermişler pumpout yapıyor.
GameGaraj gibi bir laptop önerilmişken neden çöp kutusundan çıkarılmış Excalibur alınsın ki? Acer varken neden Excalibur alınsın? Lenovo varken neden Excalibur alınsın ki?
GameGaraj gibi bir laptop önerilmişken neden çöp kutusundan çıkarılmış Excalibur alınsın ki? Acer varken neden Excalibur alınsın? Lenovo varken neden Excalibur alınsın ki?
https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-13-nesil-core-i7-13620h-rtx5060-8gb-32gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html Üniversite için alacağım, hem yazılım hem oyun için. Bugün Vatan Bilgisayar'a gittim ve ürünü inceledim. Çelik kasa mevcut, soğutma bakımından sorun olmaz dediler. Performansını da...
www.technopat.net
Ayrıca sıcaklıkları hakkında olumlu yorumlarda var..
29k fiyata 4060 laptop satın alanlar var bu markadan, ne kadar ekmek o kadar köfte. GameGaraj ile aynı fiyatta bende önermem zaten. Ama sıcaklık konuları vs. ortadayken algı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.