Excalibur G870 almayın

Tavsiye için teşekkür ederim hocam

Tavsiye için teşekkür ederim hocam
Rica ederim.
1 ton Casper almayın konusu açılmış onu fark ettim. Bayadır forumda yoktum şimdi gördüm. Ben sponsorlu olsam bu kadar devrik ve kuralsız cümleler kurmazdım.

Ama konularda nefret çok fazla geldi. O konulara gidipte bulaşmayacağım zira kiminde mağdur var kimi de bomboş konu ama dediğim gibi yeni laptopum G870 olsa da daha önce farklı markalardan laptop kullandım toplama masaüstüde kullandım. Bu tarz ürünlere yorum yapabilirim en azından diye düşünüyorum. G870 aşırı kaliteli değil ama fiyatı 4050 muadili cihazlar vardı ondan aldım o yüzden de memnumum. Herkes akıl vermeye odaklanmış kimse elindeki para ile müsterinin opsiyonlarının darlığına değinmemiş.
Forumda gezerken kendimi Türkiye'de yaşamayanlar arasında gibi hissediyorum. Hani herkes 4060 5060 laptop alabiliyordu da Casper almamak kaldı.

Casper'a bu kadar nefret kusacaklarına gerekli mercilere yazsalar o yazıları inanın ülke bambaşka yerde olur. Ama nerede ? Gücü yetene gücü yetebileceği yerde saldırıyorlar. Marka seçimi bizim ülkemizde maalesef paraya da dayanıyor. Kimseye yalan söylemeye gerek yok. Maddi olarak zengin değilim ve değilseniz laptop ile olmasa da yerli markalara illa bir yerde yolunuz kesişiyor. Keşke alım gücümüz iyi olsa da herkes kaliteli ürün alsa. Ama Casper ve Monster almayın demek Arçelik, Beko hatta hiçbir yerli marka kullanmayın demek ben böyle insan zenginde olsa tanımadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…