Oyun oynarken aniden kapandı ve açılmıyor. Şarj alıyor ama açılmıyor. Güç tuşuna basınca yanıp sönüyor klavye ışıkları falan 1 saniye yanıyor ancak sonrasında açılmıyor. Nasıl çözebilirim?
Oyun oynarken aniden kapandı ve açılmıyor. Şarj alıyor ama açılmıyor. Güç tuşuna basınca yanıp sönüyor klavye ışıkları falan 1 saniye yanıyor ancak sonrasında açılmıyor. Nasıl çözebilirim?
Excalibur teknik servisini arayın , durumu izah edin .Eğer ürünün garantisi bitmediyse ve eğer İstanbul'daysanız kendi servislerine götürün , ortalama gün içerisinde teslim edebiliyorlar .
Excalibur teknik servisini arayın , durumu izah edin .Eğer ürünün garantisi bitmediyse ve eğer İstanbul'daysanız kendi servislerine götürün , ortalama gün içerisinde teslim edebiliyorlar .
Ben de Monster sahibiyim daha dün ısıdan kartım yandı dizüstü bilgisayarların ortak sorunu ısı, mavi ekran, bilgisayarın bir anda kapanması.
Altına ekstra soğutucu almak şart teknik sevise ulaş bakalım ne diyecekler.
Bende Monster sahibiyim daha dün ısıdan kartım yandı dizüstü bilgisayarların ortak sorunu ısı, mavi ekran, bilgisayarın bir anda kapanması.
Altına ekstra soğutucu almak şart teknik sevise ulaş bakalım ne diyecekler.