BoRTi07 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:20 #1 Gmail attım, bana bir dosya attılar, fakat nasıl kurulum yapacağımı anlatmadılar; içerisinde herhangi bir setup dosyası yok. Bu durumda ne yapmalıyım?
Gmail attım, bana bir dosya attılar, fakat nasıl kurulum yapacağımı anlatmadılar; içerisinde herhangi bir setup dosyası yok. Bu durumda ne yapmalıyım?
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 4 Yer Mersin Salı 17:23 #2 Dosyaları bir USB belleğe atıp, BIOS üzerinden yapılıyor olabilir.
R3Coil Femtopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:27 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyip deneyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyip deneyebilirsin.
R3Coil Femtopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:35 #4 Bu arada aynı bilgisayar bende de var ama hiç BIOS güncelleme gereği duymadım siz neden güncellemek istiyorsunuz?
Bu arada aynı bilgisayar bende de var ama hiç BIOS güncelleme gereği duymadım siz neden güncellemek istiyorsunuz?