Excalibur G870 CS 2'de FPS düşüşü oluyor

Zafer Pınar

Picopat
Daha fazla  
Sistem bilgileri Excalibur G870 4060 (105) i5 12. nesil 16 GB RAM ortalama 100 FPS alıyorum ve ayarlarda grafikleri düşürmeme rağmen FPS'te artış olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazda tek kanal RAM varsa ve MUX switch yoksa bu tip durumlar olasıdır.

Sorması ayıp MUX switch nedir?

Birde çift kanal yapınca kesin düzelirmi

Cihazda tek kanal RAM varsa ve MUX switch yoksa bu tip durumlar olasıdır.

MUX switch var ama işlemci 90'larda çalışıyor ondan olabilir mi?

Bu arada düşüşü değil drop yazmıştım hocam.

Son düzenleme:
MUX switch kısaca dahili grafik işlemcilerinin nerede, ne zaman devreye giriyor olması ile alakalı bir ayrım. Normal zamanda Intel HD Graphics, oyunlarda RTX 4060 devrede olur mesela. Bu arada çift kanal RAM etkili olur. Fakat işlemciniz 90 dereceye dayanıyorsa, işlemciniz frekans kıstığından performansı yükseltemiyordur diye tahmin ediyorum. Bu da laptop cihazların makus talihi.

MUX switch kısaca dahili grafik işlemcilerinin nerede, ne zaman devreye giriyor olması ile alakalı bir ayrım. Normal zamanda Intel HD Graphics, oyunlarda RTX 4060 devrede olur mesela. Bu arada çift kanal RAM etkili olur. Fakat işlemciniz 90 dereceye dayanıyorsa, işlemciniz frekans kıstığından performansı yükseltemiyordur diye tahmin ediyorum. Bu da laptop cihazların makus talihi.

Merhaba, MUX SW. Var ben 4060 kullanıyorum bende de FPS hiç stabil değil RAM 16 3200 MHz tek kanal 2. yuvası boşta bunu nasıl düzeltebilirim?

Excalibur G870 midir hocam.

Evet bende bunu kullanıyorum.

Sistem bilgileri Excalibur G870 4060 (105) i5 12. nesil 16 GB RAM ortalama 100 FPS alıyorum ve ayarlarda grafikleri düşürmeme rağmen FPS'te artış olmuyor.

NVIDIA denetim panelinden ayarları yaptın mı?

Excalibur G870 midir hocam.

CS 2 değil de CS:GO olsaydı 200 250 FPS alırdık maalesef CS 2 biraz sıkıntılı bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı