Çözüldü Excalibur G870 DP port alt mode desteği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bl4dius

Decapat
Daha fazla  
Excalibur G870 Type-C girişinde DisplayPort alt mode desteği var mı acaba? Cihazda DisplayPort girişi olmadığından Type-C to DisplayPort kablo alarak 2. monitörümü takmayı planlıyorum. 2. monitör FHD 360Hz başka bir fikri olan varsa fikirlere açığım.

NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız?

Varsa eğer bu kısımda görünecek.

NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız?

Varsa eğer bu kısımda görünecek.
1739120371064.png

Nasıl yapacağım hocam?

Control Center içinde ayarı vardır. dGPU mod veya MUX switch gibi bir adı olmalı. Ekstra görüntüsü atarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

Çözüm
Hocam 2. monitörümü bağlayabileceğim bir yol var mıdır sizce? Bu laptoplar oyun ve performans için tasarlanmıyor mu? Monitör sayısını 1 le sınırlamak ne kadar mantıklı :D?

Bu laptopa maalesef harici 1'den fazla monitör takamazsınız çünkü port koyulmiş. Çoğu firma 2 harici görüntü çıkışı sunuyor fakat Casper sunmamış, tamamen markanın problemi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı